GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρ. Μακρή: Στενός φίλος του Καμμένου ο Αποστολόπουλος

Επιφυλάξεις δήλωσε ότι έχει η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή σχετικά με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη την απόπειρα χρηματισμο...


Επιφυλάξεις δήλωσε ότι έχει η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή σχετικά με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη την απόπειρα χρηματισμού, ενώ χαρακτήρισε τον Γιώργο Αποστολόπουλο στενό φίλο του Πάνου Καμμένου.
Μιλώντας στο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Tηλε-Επιλογές» των Σερρών είπε ότι διατηρεί «πολλές επιφυλάξεις για την υπόθεση αυτή» και ότι γνωρίζει τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Όπως είπε ο Αποστολόπουλος ήταν στενός συνεργάτης και φίλος του Καμμένου.
Υποστήριξε η ανεξάρτητη βουλευτής ότι αυτό το θέμα «βολεύει το τάργκετ γκρουπ της συνωμοσιολογίας».
Αν αποδειχθεί μετά τις εκλογές ότι δεν είναι αλήθεια, είπε η Ραχήλ Μακρή, οι ΑΝΕΛ θα έχουν μπει στην Βουλή ξεγελώντας τον Ελληνικό λαό και αυτοί θα έχουν βουλευτική ασυλία. Γι” αυτό πρέπει η δικαιοσύνη να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση».
Πηγή: www.real.gr

2 σχόλια

  1. Παιδιά, εντάξει. Το εμπεδώσαμε.

    Δεν εξαγοράζονται βουλευτές στην Ελλάδα από τα διαπλεκόμενα.

    Θα ψηφίζουμε ότι θέλουν οι μεγαλοεκδότες καρχαρίες ( δηλαδή μόνο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι )

    Έχουν δίκιο μόνο όσοι δεν θέλουν εκλογές και πρέπει να ψηφίζουμε ΠτΔ που θέλουν τα διαπλεκόμενα και οι τοκογλύφοι της Ε.Ε.

    Και γιατί να ψηφίζουμε ; Ας διορίζουμε όσους θέλουν οι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λυκούδης, Ψαριανός, Πρώτο Θέμα, Τράγκας, ΈΘνος, ΔΟΛ, για να μας κυβερνάνε ισόβια. Οι άλλοι όλοι θα τρώνε ξύλο ή θα πηγαίνουν φυλακή.

    Το εμπεδώσαμε ότι δημοκρατία είναι να κυβερνάνε αιώνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι ανεξάρτητοι συνεταίροι τους, με την ευγενική συμπαράσταση μεγαλοεκδοτών και μεγαλοδημοσιογράφων που καθοδηγούν τους Έλληνες τι να ψηφίζουν !

    Όχι δεν υπήρχε 1965 !
    Όχι δεν υπήρχε 1989!
    Όχι δεν υπήρχε 1993 !
    Όχι δεν υπάρχει 2014 !

    Το λέει η ΝΔ και το Πασοκ !
    Το φωνάζει ο Αντέννα και το Μέγκα και ο Σκάι !
    Το λένε τα Νέα, το Βήμα, το Έθνος και το Πρώτο Θέμα !
    Το λένε οι "ανεξάρτητοι βουλευτές" πρώην ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ !
    Αυτή είναι η αλήθεια και χωνέψτε το.

    Μια ζωή αυτοί θα κυβερνάνε το τόπο και δεν θα παραδώσουν με κανένα τρόπο την εξουσία. Και πρόεδρο θα ψηφίσουν αυτόν που θέλουν και στις εκλογές, αν γίνουν, θα μας αναγκάσουν να μη ψηφίσουμε Σύριζα ή ΑΝΕΛ. Με τσαμπουκά βρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τρελαντώνης ξέρει πολύ καλά τα κόλπα πρωταγωνιστής το 1993 κατάφερε να νικήσει ακόμα και τον αρχιμάστορα Μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση