GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαροί ρήμαξαν κεραία κινητής τηλεφωνίας

Έναν σταθμό βάσης στον οποίο είναι τοποθετημένη μια κεραία κινητής τηλεφωνίας έβαλε στο μάτι ένα νεαρό ζευγάρι σε χωριό του Κιλ...



Έναν σταθμό βάσης στον οποίο είναι τοποθετημένη μια κεραία κινητής τηλεφωνίας έβαλε στο μάτι ένα νεαρό ζευγάρι σε χωριό του Κιλκίς και τον ρήμαξε στην κυριολεξία ξηλώνοντας όλες τις μπαταρίες που τον έκαναν να λειτουργεί!

Όταν άρχισε να χάνεται σταδιακά το σήμα από τα κινητά των κατοίκων σε ολόκληρη την περιοχή, οι άνδρες της Ασφάλειας αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε στο σταθμό και έσπευσαν αμέσως με αποτέλεσμα να συλλάβουν επ' αυτοφώρω έναν 26χρονο και μία 19χρονη τη στιγμή που τοποθετούσαν τις κλεμμένες μπαταρίες στο αγροτικό ενός 83χρονου.

Οι δυο νεαροί είχαν αρπάξει όχι έναν, ούτε δυο, αλλά συνολικά 44 συσσωρευτές ρεύματος αξίας 6.600 ευρώ οι οποίοι αποδόθηκαν στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για κλοπή και, μαζί με διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν μαζί τους, κατασχέθηκε και το… δανεικό αγροτικό που χρησιμοποίησαν !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση