GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ψευτομουφτήδες της Θράκης συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας στην Αθήνα

Με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκαν οι δύο ψευτομουφτήδες της Θράκης στην Αθήνα. Πρόκειται για...



Με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκαν οι δύο ψευτομουφτήδες της Θράκης στην Αθήνα.

Πρόκειται για τους κυρίους Ιμπραήμ Σερίφ από την Κομοτηνή και Αχμέτ Μετέ από την Ξάνθη οι οποίοι μεταξύ άλλων μετέβησαν από την περιοχή στην πρωτεύουσα ώστε να συναντηθούν με τον Τούρκο Πρωθυπουργό.

Ο κ. Νταβούτογλου, συνοδευόμενος από πολυπληθή Υπουργική ομάδα, έφτασε την Παρασκευή στην Ελλάδα ενώ οι πληροφορίες που διέρρευσαν λίγες ημέρες πριν και ήθελαν τον ίδιο να μεταβαίνει στη Θράκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, τελικώς δεν επιβεβαιώθηκαν.

Οι δύο ψευτομουφτήδες συναντήθηκαν επίσης μεταξύ άλλων και με τον Υπουργό Υγείας κ. Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κομοτηνή όπως είναι άλλωστε γνωστό, ενώ οι επισκέψεις τους κατεγράφησαν από τον δημοσιογράφο Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μειονότητα στην περιοχή, όπως τα αντιλαμβάνονται οι ίδιοι, ενώ στις επαφές συμμετείχε επίσης και ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Αλί Ριζά Ακιντζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση