GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια»

Με αφορμή την υπερψήφιση της τροπολογίας της κυβέρνησης σχετικά με τη φοίτηση των κρατούμενων (καταδίκων και υποδίκων) φοιτητών...



Με αφορμή την υπερψήφιση της τροπολογίας της κυβέρνησης σχετικά με τη φοίτηση των κρατούμενων (καταδίκων και υποδίκων) φοιτητών και σπουδαστών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ΤΕΙ της χώρας, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, σε δήλωσή του κάνει λόγο για χωρίς όρια υποκρισία και καιροσκοπισμό από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα του Νίκου Ρωμανού.

Ειδικότερα, ο κ. Αθανασίου αναφέρει στη δήλωσή του:

«Με πολλά κόμματα του Κοινοβουλίου μάς χωρίζει χάσμα ιδεολογικό σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτικό. Όμως, σήμερα, η Βουλή, με την ομόφωνη αποδοχή και υπερψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης για το ζήτημα της φοίτησης των κρατουμένων, απέδειξε πως, όταν επικρατεί σύνεση, μπορεί να ομονοεί. Εύχομαι αυτό να το κάνει και για σπουδαιότερα ζητήματα για τη λειτουργία του πολιτεύματος, όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος και η εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας».

Αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για «ανάλγητη στάση της κυβέρνησης», ο υπουργός Δικαιοσύνης σημειώνει στην ανακοίνωσή του: «Είμαι υποχρεωμένος να υπενθυμίσω στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός του δεν έχει όρια. Κι' αυτό διότι η διέξοδος που δόθηκε με την τροπολογία μας, στο πρόβλημα της φοίτησης των κρατουμένων, στηρίζεται στο νομοθέτημα για την ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκια) των κρατουμένων, νομοθέτημα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε», και προσθέτει ο κ. Αθανασίου:

«Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι χθες βράδυ δεν είχε πρόταση για λύση στο ζήτημα των κρατουμένων φοιτητών και για τριάντα ημέρες επιδίδετο σε ανούσιες ασκήσεις εντυπωσιασμού, με μόνο μέλημά του την πρόκληση αναστάτωσης και αναταραχής, σταθερό, εξάλλου, γνώρισμά του. Αυτό και αν δεν είναι αναλγησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση