GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος (και γιατί;) επισκέφθηκε χθες τη νύχτα τον δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη...

Από τον Νίκο Αναγνώστου ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.  Μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη δέχθηκε αργά χθες το βράδυ στο δημαρχείο του Πειραιά ο Γιάννης Μώ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη δέχθηκε αργά χθες το βράδυ στο δημαρχείο του Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr, την πόρτα του γραφείου του δημάρχου πέρασε ο...
 Γιώργος Πανταγιάς.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Κ. Σημίτη μέχρι τη στιγμή που ο τότε πρωθυπουργός τον υποχρέωσε σε παραίτηση.

Εκτοτε, ο Γ. Πανταγιάς -που ήθελε και να πολιτευθεί στον Πειραιά αλλά δεν τα κατάφερε- έλεγε ότι ασχολείται με τον τομέα της επικοινωνίας. Επομένως το ερώτημα είναι αν η χθεσινή του επίσκεψη στον κ. Μώραλη ήταν κοινωνικού χαρακτήρα ή είχε και κάποιο επαγγελματικό περιεχόμενο; Και ποιο;;
Ενδεχομένως ο δήμαρχος να έχει κάποια απάντηση να δώσει.

6 σχόλια

  1. ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

    Υπάρχουν δύο εκδοχές:

    Η εκδοχή Αποστολόπουλου είναι πως ήθελε να φανερώσει στον Καμμένο τι κουμάσι είναι ο Χαϊκάλης (Γιατί; Είχε τίποτα προσωπικό μαζί του; Και άντε και το έκανε, τι θα κέρδιζε;), αλλά δεν ενημέρωσε τον Καμμένο (!!), ούτε και μαγνητοφώνησε την συζήτηση και επινόησε όλα τα υπόλοιπα για τράπεζες, Σαμαράδες και τα λοιπά. Και αντί να καλέσει στο τέλος τον Καμμένο ή τις αρχές, για να πιάσουν τον Χαϊκάλη, ξαφνικά δεν πάει στο τελευταίο ραντεβού!!!

    Η άλλη εκδοχή, είναι πως ο Αποστολόπουλος είναι ένα από τα μακριά χέρια του συστήματος (αυτό δικαιολογείται από το γεγονός πως ήταν σύμβουλος Παπανδρέου, Σαμαρά, Καμμένου, τραπεζών, Ντόιτσε μπανκ κλπ.) και πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακατεύεται σε σκοτεινές υποθέσεις με μίζες και δωροδοκίες. Έχει επαφές με τράπεζες, Ελβετίες, και λέει πως τον έβαλε ο Σαμαράς, του οποίου κλείνει και ραντεβού, λες και είναι γραμματέας του!!!
    Και στο τελευταίο ραντεβού με τον Χαϊκάλη δεν πάει, γιατί τον ειδοποιούν άτομα μέσα από την Αστυνομία ή την Εισαγγελία!

    Όταν ξεσπάει το θέμα, όλα τα κανάλια αρνούνται την πιθανότητα αλήθειας του θέματος και βάλλουν κατά του Χαϊκάλη και κατά της αυθεντικότητας και της ύπαρξης του βίντεο. Και τον Αποστολόπουλο τον αναλαμβάνει ο δικηγόρος που ανέλαβε τον Κασιδιάρη, ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς, πάνω στον πανικό του και παρακινούμενος από τα «κορυφαία μυαλά»- συνεργάτες του, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!! (Πρωτοφανές στα χρονικά για Πρωθυπουργό, να φέρεται ως ιδιώτης!!!). Μόνο που… ΑΝΤΙ να καταθέσει μήνυση κατά του Αποστολόπουλου που τον εμπλέκει, αφού ΑΥΤΟΣ αναφέρει το όνομά του, ως εντολέα της «μίζας προς αποστασία», καταθέτει μήνυση ΚΑΤΑ του Χαϊκάλη (!!!). Δηλαδή, όχι κατά αυτού που το είπε, αλλά κατά αυτού που το άκουσε (!;!;!;!)

    Στην δεύτερη εκδοχή, φαίνεται όλη η σαπίλα του συστήματος! Πολιτικό, τραπεζικό, δικαστικό, ευρωπαϊκό, δημοσιογραφικό και παρακρατικό.

    Ο καθένας τα συμπεράσματά του…


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν που ήταν απονομιμοποιημένοι και πεθαμένοι, τα πολιτικά πτώματα Σαμαράς-Βενιζέλος, τώρα με το "Ελληνικό Watergate" (για μένα αντίστοιχου βάρους είναι η υπόθεση Χαϊκάλη!!), δηλαδή την προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή, για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με αυτόν τον τρόπο να κρατηθούν στις καρέκλες τους,

    για να συνεχίσουν να εισάγουν νέα μνημόνια (βλέπε enail Χαρδούβελη προς Τρόϊκα), εξαφανίζοντας τελείως και αυτές ακόμα τις πενιχρές συντάξεις, μισθούς και εργασιακά δικαιώματα (ο Μητρόπουλος φωνάζει εδώ και 3 χρόνια, ότι στόχος τους είναι η βουλγαροποίηση του βιοτικού επιπέδου των ελλήνων), όπως και την απόλυση ΑΛΛΩΝ 15.000 δημ. υπαλλήλων (το ΕΣΥ είναι υπό διάλυση από την έλλειψη προσωπικού),


    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ "ΣΑΜΑΡΑΣ-GATE" και το πνίξιμο της καταγγελίας Χαϊκάλη,
    όχι μόνο θα φάνε σφαλιάρα που θα πάει σύννεφο από τον ελληνικό λαό,

    αλλά έχουν ενδυναμώσει ήδη τους ΑΝ.ΕΛ., που ίσως εκτοξευτούν σε ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά που πήραν τον Ιούνιο του 2012 και δίνουν σίγουρη την αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Είναι τέτοια η σήψη, η μπόχα, η δυσωδία που αναδύουν αυτά τα πολιτικά πτώματα, που έχουν προκαλέσει πιά αηδία και σιχαμάρα στον ελληνικό λαό!

    Θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί μόνοι τους από καιρό, αν είχαν ίχνος και τσίπα αξιοπρέπειας, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για να τη βρουν αυτά τα αχρεία λαμόγια;;;;

    Αίσχος και αηδία... Τίποτα άλλο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν για κάτι θα μπορεί να ξεχωρίσει μετά από χρόνια αυτή η κρίση είναι τα νούμερα....

    Σύμφωνα βέβαια στην καλή δουλειά των ιστορικών από τις περασμένες δεκαετίες, τα Νούμερα με τον Ν κεφαλαίο στο πλευρό του κεφαλαίου, πάντα έλυναν και έδεναν στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

    Όμως, χάρη στο διαδίκτυο και τα πτυχία που δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε, σήμερα μπορεί μια ευρεία πλειοψηφία να διαβάσει τα οικονομικά στοιχεία και να τα καταλάβει.

    Σύμφωνα με άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου πριν από λίγες ημέρες (ξέρεις, αυτού του γραφικού τύπου που όλο γκρινιάζει επειδή είναι “κομμουνιστής”) η έκθεση της ελβετικής τράπεζας UBS υποστηρίζει πως οι υπερδισεκατομμυριούχοι του 2014 είναι δύο περισσότεροι από τους 9 του 2013.

    Επίσης, το πλουσιότερο 10% της χώρας κατέχει το 56,1% του εγχώριου πλούτου, ενώ οι 559 Κροίσοι της χώρας κατέχουν περιουσία 76 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί στο 45% του ΑΕΠ, ενώ οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό αντιστοιχούν στο 80% του ΑΕΠ της χώρας.

    Και πως γίνονται τόσα λεφτά βρε παιδάκι μου; Με το σταυρό στο χέρι;

    Η αλήθεια είναι πως δύο από τους σημερινούς ολιγάρχες έχουν περπατήσει τον δρόμο της οικονομικής επιτυχίας κρατώντας τον σταυρό στην κυριολεξία στα χέρια τους.

    Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει διατελέσει Διοικητής του Αγίου Όρους, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει χειροτονηθεί από την εκκλησία σε Άρχοντα Κουροπαλάτη της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησία. Δεν είναι όμως οι μόνοι που τα success stories τους βασίζονται στην… εύνοια της Παναγίας.

    Ειδικά τα τελευταία χρόνια που η ειδησιογραφία στα κυρίαρχα μέσα δεν διστάζει να αγνοήσει ολόκληρες δικογραφίες, το κύμα που σηκώνουν οι αποκαλύψεις για επιχειρηματίες στο διαδίκτυο προσομοιάζει πολλές φορές σε τσουνάμι.

    Τα δάνεια του Ρέστη, τις σκιές στην πώληση της τράπεζας του Λάτση, τα δημόσια έργα του Μπόμπολα, η… τύχη του Μελισσανίδη με τα ασφαλισμένα πλοία που βυθίζονταν και το λαθρεμπόριο πετρελαίου, τα δάνεια του Κοντομηνά από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ο κατάλογος όλο μακραίνει, και μακραίνει, και μακραίνει. Εάν θέλετε και άλλους, δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε τη Λίστα Λαγκάρντ.

    Η καταδίκη του Γιώργου Μπόμπολα για συκοφαντική δυσφήμιση του Νίκου Νικολόπουλου, σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή δίνει τον τόνο του νόμου που ισχύει πάνω από έναν αιώνα στην Ελλάδα.

    Η Δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή, αλλά τον πρότερο έντιμο βίο του Μπόμπολα τον είδε. Είναι ειδική άλλωστε η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα να διαπιστώνει τον έντιμο βίο. Ρωτήστε και τα παιδιά που βρίσκονται στη φυλακή για τρομοκρατία με πειστήριο το αποτύπωμα σε μια σακούλα σκουπιδιών.

    Ο πρότερος έντιμος βίος δεν ισχύει επίσης χιλιάδες πολίτες που χρωστούν σε κράτος και τράπεζες, για μετανάστες εσωτερικού και εξωτερικού, και κάθε λογής καταφρονεμένο.

    Η Δικαιοσύνη στη χώρα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, από τη στιγμή που την λέξη “έντιμο” ούτε που τολμά να την προφέρει η συμμορία που ακόμα κυβερνά τον τόπο.

    Ο βίος δέκα εκατομμυρίων πολιτών που βιώνουν όλη αυτή την τιμωρία πόσο “άτιμος” είναι για να συνεχίζουμε να δεχόμαστε με χριστιανική συστολή το ένα χαστούκι μετά το άλλο;

    Ρεμπελίσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μύρισαν σαν τα κοράκια στο πτώμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2012...νομίζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γράψτε λάθος ..για το 2021 ήθελα να γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση