GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βυθίστηκε αλιευτικό σκάφος - Σώθηκαν οι επιβαίνοντες

Ένα μικρό ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος, το «Σάντρα», βυθίστηκε χτες το απόγευμα στα... Δρένια της Αμμουλιανής ενώ οι δύο επιβ...




Ένα μικρό ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος, το «Σάντρα», βυθίστηκε χτες το απόγευμα στα... Δρένια της Αμμουλιανής ενώ οι δύο επιβαίνοντες, ένας 78χρονος και ένας 39χρονος, στάθηκαν τυχεροί.

Το Λιμεναρχείο Ιερισσού ενημερώθηκε στις 5.10 μμ για τη βύθιση του σκάφους από τους ίδιους τους επιβαίνοντες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σώοι πάνω στην ξέρα και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Ουρανούπολης όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το σκάφος βρίσκεται ημιβυθισμένο στα βράχια, δεν αποτελεί κίνδυνο για την ναυσιπλοΐα ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης.

1 σχόλιο

  1. Κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία νέα ΠΟΛΑΝ !

    Οι Νεοδημοκράτες φεύγουν βρίζοντας ( λόγω ΕΝΦΙΑ ) και πηγαίνουν σωρηδόν σε Σύριζα, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή.

    Όσα και να λένε οι στημένες δημοσκοπήσεις, δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που να μην είναι δυσαρεστημένη με την άθλια συγκυβέρνηση ΝΔΠΑΣΟΚ, εκτός από τη φτωχή κοινωνική τάξη μεγαλοεκδοτών-μεγαλοδημοσιογράφων που για ευνόητους λόγους θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στη Νέα Μάσα !

    Κλείνουμε τις τηλεοράσεις.Δεν βλέπουμε ειδήσεις από τα βρωμοκάναλά τους. Δεν επισκεπτόμαστε ιστοσελίδες και μπλογκ που στηρίζουν ΝΔΠΑΣΟΚ. Δεν αγοράζουμε τις βρωμοφυλλάδες τους ( που ευθύνονται για τη λεηλασία 400 δισ. ευρώ από τη μεταπολίτευση και μετά, αφού αυτά στήριζαν το σάπιο πολιτικό σύστημα). Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Χωνί της Κυριακής, το Παρόν της Κυριακής και την Εφημερίδα των Συντακτών.

    Απαλλαγή μια ώρα νωρίτερα θα φέρει ο αγώνας του ίδιου του ελληνικού λαού. Τρέμουν τις κάλπες, τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση