GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ δηλώσεις του Μίτσελ για ΠΑΟΚ και Αναστασιάδη

Το εγκώμιο του Άγγελου Αναστασιάδη έπλεξε ο Μίτσελ, υποστηρίζοντας πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πετύχει οι «ασπρόμαυροι» να α...



Το εγκώμιο του Άγγελου Αναστασιάδη έπλεξε ο Μίτσελ, υποστηρίζοντας πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πετύχει οι «ασπρόμαυροι» να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα. Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε επίσης και για το που πιστεύει πως θα κριθεί το αυριανό ντέρμπι.
Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε στη NOVA σχετικά με:

Τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή. Είναι μία ομάδα πολύ ενωμένη. Και ο προπονητή τους έχει καταφέρει να ασχολείται ο ΠΑΟΚ με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία ομάδα δυνατή. Μία ομάδα επιθετική. Όμως, τις επιθέσεις της τις κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δε χρειάζεται άλλα πράγματα για να αποδείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα, όπως έκανε άλλες χρονιές. Αυτό σημαίνει καλά πράγματα για τη δουλειά που κάνει ο προπονητής τους. Όλα αυτά μιλάνε πολύ καλά για την δουλειά που κάνει ο προπονητής, οι παίκτες, η ομάδα και τα αποτελέσματα και όχι για την δουλειά που κάνουν οι παράγοντες».

Το που θα κριθεί ο αγώνας:

«Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε φτάνοντας στο μέγιστο επίπεδό μας. Να φτάσουμε στο 100% της απόδοσής μας. Θα είναι ακριβώς το ίδιο. Σαν να υποδεχόμαστε τη Γιουβέντους, τον Παναθηναϊκό ή την Ατλέτικο. Δε θα πρέπει να αφήσουμε καμία πιθανότητα, κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ, ούτε καν από την κερκίδα. Πρέπει να παίξουμε στο 100% για να τους κερδίσουμε».

Το πως μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα:

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμείς θέλουμε να το παίξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Τον κόσμο:

«Ναι, θέλουμε να δώσουμε ένα ωραίο μάθημα ποδοσφαίρου. Γιατί αυτό το παιχνίδι θα είναι για όλους μας ένα πολύ ωραίο παράδειγμα, ένα πολύ ωραίο μάθημα. Θέλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αλλά μόνο με ποδόσφαιρο. Ο κόσμος μας γνωρίζει πολύ καλά πώς να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Το έχει αποδείξει πολλές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ ,αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Ξέρει η κερκίδα πώς να... παίξει ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήταν πολύ ωραίο μετά το παιχνίδι να μιλάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, για μία νίκη και για ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και όχι για άλλα πράγματα, περιστατικά ή γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα χρησιμοποιήσουμε, λοιπόν, τις μνήμες για να γίνουμε καλύτεροι. Για να παίξουμε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και όχι για να πάρουμε εκδίκηση. Δε μας αρέσει καθόλου η εκδίκηση».

Το πόσο θετικό θα είναι να συνεχίσουν στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες και δη οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ:

«Μακάρι να συνέχιζαν όλοι, όλες οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γιατί αυτό είναι το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά και γιατί θα προτιμούσαμε οι αντίπαλοί μας να είναι το ίδιο κουρασμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση