GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρεμαστινός: Μεγάλο λάθος η ίδρυση νέου κόμματος

Αρνητικός στην ενδεχόμενη ίδρυση νέου κόμματος εκ μέρους του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής ...

Αρνητικός στην ενδεχόμενη ίδρυση νέου κόμματος εκ μέρους του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, σε ερώτηση σχετικά με την άποψή του για το κόμμα που θα ιδρύσει ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε ότι δεν γνωρίζει για την ίδρυση νέου κόμματος και ότι όλοι οι βουλευτές, πολύ περισσότερο οι πρώην Πρωθυπουργοί, έχουν το δικαίωμα της προσωπική άποψης, όμως, είναι καλό να την εκφράζουν στα όργανα του κόμματος. Πρόσθεσε, επίσης, ότι «η ίδρυση νέου κόμματος και μάλιστα τη συγκεκριμένη περίοδο, θα ήταν κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος».
Στην ερώτηση για το πώς βλέπει τις πολιτικές εξελίξεις, είπε ότι δεν είναι αισιόδοξος γιατί είτε με εκλογές είτε χωρίς εκλογές δεν φαίνεται να εξασφαλίζεται η πολιτική σταθερότητα η οποία είναι βασική προϋπόθεση για την προσέλκυση επενδύσεων και για την ανάπτυξη της χώρας.
Πηγή: www.real.gr

3 σχόλια

  1. ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ( ΓΑΠ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΠτΔ, ΑΣ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

    ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο λάθος είναι που υπάρχετε και μας καταστρέψατε.
    Αν είχατε φιλότιμο εσείς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα έπρεπε να διαλύσετε τα βρωμοκόμματά σας και να κάνετε χαρακίρι που οδηγήσατε τόσους Έλληνες πρόωρα στο τάφο και γεμίσατε την Ελλάδα με ορφανά.

    Αλίμονο, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που σας ψηφίσουν για να ολοκληρώσετε την γενοκτονία ! Στον αγύριστο να πάτε, κακό χρόνο να έχετε, σας βρίζει όλη η Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσύ, λαέ βασανισμένε και πεινασμένε, τρέχα να αγοράσεις τις κυριακάτικες φυλλάδες, με εκδότες που τρώνε με χρυσά κουτάλια το παντεσπάνι και ξεκίνησαν με μούφα δημοσκοπήσεις για να παρασύρουν τη κοινή γνώμη. Σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις ο κόσμος δεν απαντά ειλικρινά τι θα ψηφίσει.

    Ναι, είσαι άξιος της μοίρας σου. Σου μείωσαν τον μισθό και τη σύνταξη, χρωστάς ΕΕΤΗΔΕ και ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος, τα παιδιά σου άνεργα, κι αυτοί σιγοντάρουν ακόμα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

    Μας αξίζει να είμαστε σκλάβοι τους αιώνια. Να αφήνουμε τους υπέργηρους να καθορίζουν το μέλλον των εργαζομένων και των νέων ανθρώπων. Αν απέχεις, αν ρίξεις λευκό ή άκυρο, βοηθάς όσους λεηλάτησαν τη χώρα εδώ και 50 χρόνια. Αν ψηφίσεις νδ, πασοκ, ποτάμι, βάζεις ταφόπλακα στα όνειρα των νέων ανθρώπων. Έρχονται νέα μέτρα, που δεν θα πλήξουν τους μεγαλοεκδότες, αλλά εσένα, εμένα, τα παιδιά μας. Θα είμαστε ραγιάδες άλλα 4 χρόνια ; Εσύ διαλέγεις ...

    Μετά τους μισθούς, τις συντάξεις, θα σε αφήσουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να "ψοφήσεις". Εκείνοι έχουν για τα καλύτερα νοσοκομεία του εξωτερικού. Σου έφαγαν τις καταθέσεις, θα σου φάνε και τα ακίνητα, που δεν στα πήραν " οι κομμουνισταί", αλλά οι τοκογλύφοι. Σε θεωρούν, μας θεωρούν "πρόβατα", ότι θα κλέψουν ξανά τη ψήφο μας. Απόδειξέ τους ότι δεν είσαι πια σκλάβος τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση