GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Γεωργιάδη για την προεδρική εκλογή

Μήνυμα με αφορμή την προεδρική εκλογή έστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον realfm 97,8 και ...


Μήνυμα με αφορμή την προεδρική εκλογή έστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.
«Αν μου λέγατε, βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι αυτές οι εκλογές, και αν γίνουν, αποκλείεται η Ελλάδα να βρεθεί εκτός ευρώ; Θα σας έλεγα, επειδή το βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ας γίνουν εκλογές», ανέφερε και πρόσθεσε:
«Σας διαβεβαιώ -μπορεί να μην πιστέψουν εμένα επειδή με θεωρούν καταστροφολόγο- ας ακούσουν τι λένε ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Λαπαβίτσας, ας ακούσουν τι λέει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ας ακούσουν τι λέει ο Στουρνάρας. Ας ακούσουν τι γράφουν οι Wall Street Journal, οι New York Times κ.ο.κ.
Δυστυχώς, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το χέρι του στη φωτιά οποιοσδήποτε στη χώρα ότι αν γίνουν εκλογές αποκλείεται μετά να μην βρεθούμε εκτός ευρώ δεν μπορεί να το βάλει κανένας. Αυτή είναι η αλήθεια.
Θα πρέπει να ξέρουν όλοι οι βουλευτές που θα “ρίξουν” την κυβέρνηση Σαμαρά, αν τελικώς την “ρίξουν” διά της διαδικασίας εκλογής Προέδρου, ότι αν βρεθούμε τελικώς εκτός ευρώ, θα είναι το ονοματεπώνυμο τους από κάτω.
Φώτης Κουβέλης, πρώτος – πρώτος. Βγήκαμε εκτός ευρώ επειδή το ήθελε ο Φώτης Κουβέλης. Από κάτω Νίκος Τσούκαλης, υπογραφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση