GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άμεσες αποζημιώσεις σε όσους επλήγησαν από τα επεισόδια»

«Αυτονόητο» το γεγονός πως η Πολιτεία θα μεριμνήσει για την άμεση αποζημίωση των εμπόρων και των επαγγελματιών «που είδαν ανήμπ...



«Αυτονόητο» το γεγονός πως η Πολιτεία θα μεριμνήσει για την άμεση αποζημίωση των εμπόρων και των επαγγελματιών «που είδαν ανήμποροι για μία ακόμη φορά τις περιουσίες τους να καταστρέφονται», αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας έζησαν την 6η Δεκεμβρίου 2014 σκηνές χάους και καταστροφών στο κέντρο της πόλης μας. Πολλά καταστήματα, ιδιωτικά και δημόσια κτίρια έγιναν αποδέκτες της ανεξήγητης μανίας των αντιεξουσιαστών».

«Απευθύνουμε έκκληση, για μια ακόμη φορά, στην Πολιτεία, τα πολιτικά κόμματα, τους φορείς και τους πολίτες αυτής της χώρας να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα και να εργασθούν από κοινού στην κατεύθυνση εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας, αξιοπρέπειας, ελπίδας και προοπτικής» σημειώνεται σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση