GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοφανής καταδίωξη και συμπλοκή στο κέντρο του Αγρινίου...

Μία πρωτοφανής καταδίωξη και συμπλοκή εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αγρίνιο, σε μία σύνθετη υπόθεση που προσπαθεί να...



Μία πρωτοφανής καταδίωξη και συμπλοκή εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αγρίνιο, σε μία σύνθετη υπόθεση που προσπαθεί να διαλευκάνει τώρα η αστυνομία. Ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι εμπλεκόμενοι είχαν διαφορές και για το λόγο αυτό συνεπλάκησαν άγρια.

Συγκεκριμένα, ένας 19χρονος ημεδαπός οδηγώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα άρχισε να καταδιώκει ένα επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος, ώσπου συγκρούστηκαν στη διασταύρωση με τη Γρηγορίου Λαμπράκη. Στη συνέχεια προσέκρουσαν σε τρίτο όχημα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά το τροχαίο ατύχημα, ο δράστης διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο τον οποίο τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου τη νύχτα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς έφερε τραύματα σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, τράχηλο και πνεύμονες.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 19χρονου και τη σύλληψη του λίγες ώρες αργότερα.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ατυχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν σε φρεάτιο, δύο σιδερογροθιές, ένα μαχαίρι και μία θήκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση