GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνήθηκε η ίδρυση του πρώτου υδατοδρομίου στην Ελλάδα

Με κοινή τους απόφαση, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και Δικτύων συμφώνησαν στην ίδρυση του πρώτου υδατοδρομίου Μετά την υπογραφή τ...

Με κοινή τους απόφαση, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και Δικτύων συμφώνησαν στην ίδρυση του πρώτου υδατοδρομίου
Μετά την υπογραφή της απόφασης, η οποία έγινε παρουσία της υφυπουργού Πολιτισμού, Άντζελας Γκερέκου, και του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, Σπύρου Ανδριώτη, ο κ. Βαρβιτσιώτης, δήλωσε ότι «σήμερα εισάγουμε μια καινούρια μορφή συγκοινωνίας που συμβάλλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας, ενώ προάγει αυτό που εμείς αποκαλούμε «νησιωτικότητα». Όπως έχω τονίσει, η πολυνησία της χώρας αποτελεί για εμάς πλούτο και αναπτυξιακό πλεονέκτημα. Η πατρίδα μας έχει θάλασσα, έχει λίμνες και όλα εκείνα τα φυσικά χαρακτηριστικά για να υποδεχτούμε τη λειτουργία των υδροπλάνων. Σήμερα κάνουμε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφούν και θα αδειοδοτηθούν και άλλα υδατοδρόμια, ώστε από φέτος το καλοκαίρι να έχουμε τα πρώτα δρομολόγια υδροπλάνων στη χώρα».
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος, τόνισε πως «το υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, ως Υπουργείο, ολοκλήρωσε μαζί με το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου τη διαδικασία για την πρώτη αδειοδότηση υδατοδρομίου που θα χωροθετείται στο λιμάνι της Κέρκυρας. Σήμερα δίνουμε μια νέα πνοή στη συγκοινωνιακή κάλυψη της χώρας, εισάγοντας ένα νέο μεταφορικό μέσο που θα διασυνδέει μεταξύ τους τα νησιά, τις περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, τις λίμνες αλλά και πολλούς προορισμούς στο εξωτερικό. Θα φέρει πιο κοντά το κέντρο και τους πολίτες μεταξύ τους, και θα συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στη μεταφορά πολιτών και εμπορευμάτων, όσο και στον τουρισμό».
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
Πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο

  1. Ώπα! Του οποίου μάγκες μεθερμηνευόμενου πας ξύπνιος περί τα πέριξ γινόμενα αριβάρει με τα φράγκα στην τσέπη ( τα ευρώπουλα ) και τα κολονάτα ( μασούρια χρυσάφι ) και σε διπλαρώνει στο μιλιτό, είσαι να κάνουμε φτιάξη? Είσαι να κλαδέψομε την μηλέα? Έναν τέτοιο μάγκα χρειαζόντουσαν στην Κυβέρνηση, τον βρήκανε και τον ξαμολήσανε στην αγορά, κόβε μόστρα και μοίραζε μονέδα, έχουμε βάλει στη ζούλα τον Χολαργό και κόβει ασταμάτητα, μόνο μην το πεις και ξεμπροστιαστούμε,…. Θα φάει η μύγα σίδερο
    Αλλά όμως η δουλειά δεν πάει πάντα καταπώς βουλευόμαστε και στραβώνει όπως καλιώρα στράβωσε με τον Χαϊκάλη, καθ’ όσον ο μάγκας ξύπνιος παιδί της αγοράς κιάλαρε τα κόζα από την ανάποδη και δεν τσίμπισε.
    Όχι ρε ψευτόμαγκα είπε ευθύς μόλις άκουσε τον άνθρωπο της κυβέρνησης να θέλει να τον αγοράσει λες και ήταν κατσίκι Καρπενησιώτικο, σε τα μας? Άντε πήγαινε ρε να πλύνεις τα πόδια σου στη λίμνη Κουμουνδούρου να μυρίσεις και λιγάκι πετρέλαιο να συνέρθεις! Ουστ απ’ εδώ αθλιότατε!
    Τώρα θα μου πείτε ρε παίδες αυτές οι τόσο λεπτές λαμογίστηκες δουλειές συζητιούνται σε ξενοδοχείο σαλονάτα και φόρα παρτίδα? Όχι και πάλι όχι! Έλα όμως που αυτοί που σκεφτήκανε να στήσουνε την δουλειά ( οι άνθρωποι του Σύριζα που έτσι και πιάσουν εξουσία θα μας τα κόψουν σύριζα ) τόσο μυαλό είχανε? Γιατί τι άλλο πιο φτηνό να περιμένει κανείς από ανθρώπους ( τελείως μα τελείως άρρωστους ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ) που πριν από λίγα χρόνια θέλανε να βάλουν επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου τους εκείνην την δυστυχισμένη την Κούνεβα που κάποιοι της είχαν κάψει το πρόσωπο με βιτριόλι και αυτή βρισκόταν στον Ευαγγελισμό μεταξύ ζωής και θανάτου?
    Αλλά το σοβαρότερο δεν είναι από όσα ο αθλιότατος τσαρλατάνος βαλμένος από την πιο άρρωστη πλευρά του Σύριζα, την ηγεσία του τα περί εξαγοράς ξεστόμισε, το σοβαρότερο είναι ότι είπε, όπως ήταν δασκαλεμένος και στημένος από ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ότι θα είναι προσεκτικός και για τον εαυτό του και για τον Χαϊκάλη ( άμυαλε Χαϊκάλη που σε μπλέξανε αλλά τάθελε και ο κόλος σου ) ( τα χειροκροτήματα που θα ακούς στο μέλλον θα είναι μόνο από εκείνους που σε θέλουν ξεφτιλισμένο, ξεφτιλισμένε )να μην του δώσει προσημειωμένα από την Ασφάλεια χαρτονομίσματα της απαγωγής του Παναγόπουλου, και άλλων εγκληματικών ενεργειών καθόσον ο ίδιος την είχε πάθει σε άλλη φάση, δηλαδή κατά τους Συριζαίους συγγραφείς της αθλιοτάτης αυτής σκευωρίας η κυβέρνηση αυτόν που χρειαζότανε ήταν ο προαναφερθείς ηλίθιος γιατί μόνο ένας ηλίθιος θα πάει στο σαλόνι ενός ξενοδοχείου να κάνει τέτοιες προτάσεις και ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΤΕΡΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΈΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΡΙΕΣ! Κατηγορεί την Κυβέρνηση ως Εγκληματική Οργάνωση!!
    ( εννοείτε ότι τα χρήματα που έταζε δεν ήταν δικά του αλλά προερχόμενα από κυβερνητικούς κύκλους )
    Τέτοια κατηγορία δεν έχει εκστομισθεί ποτέ στην Ελλάδα ποτέ από κανέναν πολιτικό σε κανένα πολιτικό, όμως έμελλε να γίνει και αυτό, αυτοί που από την μια μεριά ξεσήκωναν τον κόσμο στην Μακεδονία εναντίων της εκμετάλλευσης των χρυσορυχείων και από την άλλη κατείχαν και κατέχουν ένα σεβαστό μερίδιο της εταιρίας που κάνει την εξόρυξη και εκμετάλλευση το έκαναν. Αριστεροί της δεξιάς τσέπης…
    Όμως το όλο σκηνικό δεν στήθηκε μόνο γι’ αυτό από τους άθλιους Συριζαίους, στήθηκε κα για το γεγονός να μην τολμήσει κάποιος που σκέφτετε να ψηφήσει τον Δήμα για Πρόεδρο Δημοκρατίας και συναντηθεί με τον οποιοδήποτε από την κυβέρνηση ακόμη και με την πιο αγαθή πρόθεση!
    Έτσι κρατούν αιχμάλωτους όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές, αυτό έκαναν από την αρχή με τις ψευτοκατγγελίες περί εξγορών αλλά τώρα έδωσαν μια παράσταση άνευ προηγουμένου! Την πιο βρώμικη που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ !!!!!
    Κύριε Εισαγγελεύ έχεις τον λόγο και γρήγορα, αυτός που τα ξεστόμισε αυτά πρέπει να πάει φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση