GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ψηφίζουν Πρόεδρο οι Δημαράς και Αβραμίδης

Την απόφαση τους να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες επαναβεβαίωσαν σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής ...

Την απόφαση τους να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες επαναβεβαίωσαν σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

3 σχόλια

  1. Μπράβο στους ΑΝΕΛ ! Απλά θα αποκτήσουν ξανά ποσοστά γύρω στο 7-8% και θα αποτελέσουν τον κύριο πόλο ενός πατριωτικού συνασπισμού δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΠτΔ, ΑΣ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

    ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση