GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλο ωχ! Κουμπάρος του Τομπούλογλου (και πολιτικός υβριστής του Σαμαρά) είναι ο διευθυντής του Γραφείου του Μιχελάκη...

Αγαπητό και μοχθηρό press-gr, γιατί ανακράζετε με απορία ότι ο Χάρης Τομπούλογλου   μετετράπη σε κομματάρχη του Γιάννη Μιχελάκη και τη...

Αγαπητό και μοχθηρό press-gr,

γιατί ανακράζετε με απορία ότι ο Χάρης Τομπούλογλου μετετράπη σε κομματάρχη του Γιάννη Μιχελάκη και τηλεφωνεί για να πάνε οπαδοί νεοδημοκράτες στις προεκλογικές του εκδηλώσεις;

Δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Μιχελάκη; Αν όχι, θα έπρεπε...

Είναι ο κ. Κώστας Πηνιώτης ο οποίος είναι κουμπάρος του κ. Τομπούλογλου. Ναι, κουμπάρος του...

Θα απορούσα επίσης αν αγνοούσατε ότι ο κ. Πηνιώτης, ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ανήκε στο επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ το 2009 και όταν αντικαταστάθηκε στη συνέχεια, μαζί με άλλους "ντορικούς", από την Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ προχώρησε σε δημόσια καταγγελία με πολιτικές ύβρεις εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

Παρά ταύτα ο Γ. Μιχελάκης τον είχε και στο υπουργείο Εσωτερικών -ως Διευθυντή στο Πολιτικό Γραφείο του- δεξί του χέρι. Ο κ. Πηνιώτης εμφανίζεται και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της πολύ ενδιαφέρουσας Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).

Τι σας προκαλεί επομένως εντύπωση; Ε;;

Αναμένοντας τη δημοσίευση
Στέλιος Πανταζόπουλος

7 σχόλια

  1. Μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες φυλλάδες και ΜΜΕ ( κλείστε τηλεοράσεις ή αλλάξτε κανάλι να πέσει η τηλεθέαση !Καλύτερα κινούμενα σχέδια, παρά κινούμενους στόκους της διαπλοκής, φερέφωνα της πολιτικής εξουσίας )!

    Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά έδιωξε από το ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Σαμαρά.

    Ο στόχος είναι η ανατροπή του Σαμαρά και η δημιουργία νέας κυβέρνησης με δοτό πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου, για να δοθεί παράταση ζωής στο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα, με κύριο στόχο συντάξεις και ακίνητα του Ελληνικού λαού. Αυτό προβλέπει και αμερικάνικη εφημερίδα που βλέπει διάδοχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προβλέπεται σφαγή Σαμαρικών- μητσοτακικών για μετά τη μεγάλη ήττα, ενώ καραδοκούν και οι καραμανλικοί !

    Ταυτόχρονα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, ίσως, αδειάσουν το Ποτάμι και παίζουν χοντρό παιχνίδι με την εκλογή του ΠτΔ, θέλοντας να συνεχίζουν να κυβερνάνε υπογείως. Έτσι πιέζουν ασφυκτικά τους βουλευτές να ψηφίσουν για ΠτΔ, οργανώνοντας νέα Αποστασία, τύπου 1965 και 1993.

    Ο λαός μπορεί να αντιδράσει. Μια πρώτη αντίδραση είναι να πάψει να αγοράζει τις διαπλεκόμενες εφημερίδες κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο. Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Παρόν, το Χωνί και την Εφημερίδα των Συντακτών. Ούτε ένα ευρώ στους διαπλεκόμενους εκδότες, ακόμα και αν έχουν προσφορές και δώρα μαζί με τις άθλιες εφημερίδες τους. Από σήμερα κιόλας,μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες εφημερίδες ! Μπορούμε να το κάνουμε ή θα είμαστε για πάντα σκλάβοι τους ;

    Φυσικά ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι χαμένη ψήφος. Μόνο η ψήφος στους ΑΝΕΛ μπορεί να δώσει ισχυρή συγκυβέρνηση που θα ισορροπεί σε όλο το φάσμα τυυ πολιτικού χώρου. Αν οι " διαπλεκόμενοι νταβατζήδες" κάνουν πόλεμο στους ΑΝΕΛ, τότε ο Σύριζα θα βγει σίγουρα αυτοδύναμος με 33,5% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Σαμαρά στους Ψαριανούς...

    Κάποιοι εξεπλάγησαν από το «παρών» του Παναγιώτη Μελά αλλά ήρθε η δήλωση του ιδίου, κατά την έξοδό του από τη Βουλή, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ενισχύσει την κοινή πεποίθηση για την ποιότητα και τον χαρακτήρα κάποιων από αυτούς που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο.( ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΎΕΤΑΙ Δ ΓΙΑ ΤΟ ΚΆΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΆΛΛΑ ΠΡΏΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ.) Τελικά ο Μελάς είπε στους δημοσιογράφους ότι στη δεύτερη ψηφορία θα πει ναι στον Δήμα χωρίς όμως να μπορεί να αιτιολογήσει την αλλαγή της στάσης του στη δεύτερη ψηφορία! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...

    Τουλάχιστον οι «ανεξάρτητοι» ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ Λυκούδης, Ψαριανός, Μάρκου, Νταβρής και Αηδόνης που...
    ψήφισαν Δήμα με την πρώτη, εισέπραξαν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του Σαμαρά. Δεν είναι και λίγο πράγμα.... ΠΟΣΆ ΠΉΡΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΟΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ..Αδωνι ετοιμάσου ... κατι λεφτα σε ΜΑΝΟΛΙΔΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΤΩΧΟ: θα δεις ακρίδες !!!ΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΤΚΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή







  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φυγαδεύουν τα 11 δισεκατομμύρια του ΤΧΣ για να μην τα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Εδώ και λίγο καιρό το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ πλανάται πάνω από την Ευρωζώνη και τρομοκρατεί την Γερμανία. Οι δανειστές μαζί με τους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο ξεκίνησαν ήδη να ναρκοθετούν το πεδίο για την περίπτωση που δεν θα αποτραπούν οι εκλογές , οι οποίες -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα δώσουν τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο που μπαίνει σε εφαρμογή δεν είναι άλλο από το περιβόητο σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης».

    Της Βασιλικής Σιούτη


    Πληροφορίες των τελευταίων ημερών μιλούν για επιχείρηση «φυγάδευσης» των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ του ΤΧΣ (το περίφημο μαξιλάρι, που είναι ομόλογα σε ηλεκτρονική μορφή, άμεσα ρευστοποιήσιμα και που κατέχει το ΤΧΣ ). Αυτή θα είναι η τελευταία πράξη της κυβέρνησης με προφανή σκοπό να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Αλέξη Τσίπρα , προκειμένου αυτός να μην μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα των πρώτων ημερών που είχε εξαγγείλει στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, για το οποίο είχε υπολογίσει ως πηγή χρηματοδότησης και μέρος των χρημάτων αυτών.

    Η κυβέρνηση έχει οδηγηθεί εδώ και καιρό σε αδιέξοδο και σε κάθε περίπτωση δεν διαφαινόταν ότι μπορούσε να αντέξει για πολύ ακόμα. Για αυτό και άρχισε να βάζει σε εφαρμογή την στρατηγική της επόμενης περιόδου, που αφορά κυρίως το πώς θα παγιδεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν καν αυτός αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  5. ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του κ. Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

    Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κ. Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

    Είτε ο κ. Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

    Το Success Story, που έγινε ΜΙΖΑ- Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ- Story!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των καταστροφέων της χώρας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι αναμένει ο Παύλος Χαϊκάλης, σημειώνοντας ότι όταν δει το περιεχόμενο της, θα καταθέσει "μήνυση για ψευδή καταμήνυση"

    Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και η δικηγόρος του Έλενα Τζούλη, σε συμφωνία με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, δεν κατατέθηκε από τις 6 Δεκεμβρίου το όνομα του Γιώργου Αποστολόπουλου στις δικαστικές αρχές.
    Υποστήριξαν ότι η συμφωνία έγινε, προκειμένου να μη διαρρεύσει το όνομα και εξαπέλυσαν αιχμές για κωλυσιεργία, καθώς υποστήριξαν ότι κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης από το Λάκη Λαζόπουλο, δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.

    Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση "για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης" και "ζητήσαμε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού, καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα."

    Μάλιστα η δικηγόρος είπε θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου.

    Η κα Τζούλη αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου λέγοντας οτι ουσιαστικά αποτελεί "παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα" και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία "από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS"

    Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε οτι "όταν έγινε η ιστορία με τους κουμπαράδες ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε εντός 24 ωρών" λέγοντας ότι στη δική μου περίπτωση υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ 7.000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΟΚΟΚΟΡΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.....Ο ΚΩΛΩΓΛΥΦΤΗΣ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ OFFSHORE;;;;;;;;;ο γαλαταs ο σανοπωληs απο τον φουρλοποταμο ΑΗ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑΑΑΑΑΑΑ.......katsifloyda nansy gioytsoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση