GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Πως έμαθε ο Σαμαράς για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους;

Και ενώ όλοι μιλούσαν για γάμο και ετοιμασίες, η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς έδιναν τέλος στη σχέση τους και μάλιστα με πολ...


Και ενώ όλοι μιλούσαν για γάμο και ετοιμασίες, η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς έδιναν τέλος στη σχέση τους και μάλιστα με πολλές έντονες στιγμές αλλά και πολύ πλούσιο παρασκήνιο που αποδεικνύει ότι αυτός ο δεσμός είχε πολύ πάθος.

Σύμφωνα λοιπόν με τη real, ένα τρίτο πρόσωπο έφερε το οριστικό τέλος στη σχέση του ζευγαριού που λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο είχε ένα πολύ έντονο τηλεφώνημα που έφερε και την οριστική κρίση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Σαμαράς είχε διαπιστώσει εδώ και έναν μήνα τη «παγωμάρα» της Ελένης και γι' αυτό έβαλε ντεντέκτιβ ώστε να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβαινε στην αγαπημένη του. Όταν πλέον αυτό... διαπιστώθηκε, ήρθε και το αντίο ανάμεσά τους που σίγουρα δεν ήταν και τόσο ανώδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση