GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κλειδί του ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

Το δικό του παιχνίδι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ και να μην κοιτάξει το πώς θα παίξει ο «δικέφαλος του Βορρά» σ...


Το δικό του παιχνίδι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ και να μην κοιτάξει το πώς θα παίξει ο «δικέφαλος του Βορρά» στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη (3/12, 19:30), όπως δήλωσε ο Τάσος Πάντος στο διαδικτυακό κανάλι των «ερυθρόλευκων».
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι κλειδί για την έκβαση του ματς θα είναι αποκλειστικά η αγωνιστική κατάσταση της πρώην ομάδα του. Επιπλέον, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον τεχνικών των φιλοξενούμενων, Άγγελο Αναστασιάδη, με τον οποίον συνεργάστηκε τη σεζόν 2011-12 στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Έχετε παίξει πολλές φορές αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν. Ποιο παιχνίδι σας έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό;
«Έχω αγωνιστεί σε πάρα πολλά παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερη ένταση είχαν τα παιχνίδια που αγωνιζόμασταν στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά αν θέλουμε να θυμηθούμε και να συνδυάσουμε το παιχνίδι που παίζουμε τώρα στο Καραϊσκάκη, νομίζω ότι η νίκη που κάναμε το 2004/05 με το ευρύ σκορ του 5-1 ήταν ένα παιχνίδι που θυμάμαι αρκετά. Ένα παιχνίδι το οποίο κυριαρχήσαμε, ήμασταν ανώτεροι, δείξαμε την ανωτερότητα μας και επιτεύχθηκε ένα φοβερό γκολ με την συνεργασία νομίζω των ξένων τότε του Ολυμπιακού, του Ζιοβάνι του Ριβάλντο και του Καστίγιο, ένα γκολ το οποίο όσοι δεν το θυμούνται αξίζει να το δούνε».
Που πιστεύετε θα κριθεί το ματς της Τετάρτης;
«Σίγουρα πρόκειται για ένα ντέρμπι. Ντέρμπι γιατί αγωνίζονται δύο ομάδες οι οποίες έχουν ιστορία, είναι παραδοσιακές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αποκτά και μεγαλύτερη σημασία γιατί έχει και τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός με νίκη ξεπερνάει τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία. Τίθεται επικεφαλής και είναι μεγάλο το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές να καταφέρουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και να πάρουν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν μέχρι το τέλος, ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι αποκλειστικά η αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα βρεθεί εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός είναι το κλειδί για το παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι ανώτερος σαν ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Αν οι παίκτες εμφανιστούν με τις εμφανίσεις που μας έχουν δείξει στα τελευταία παιχνίδια και τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι. Θα είναι αυτοί οι οποίοι θα επιβάλλουν τον ρυθμό τους και από εκεί και πέρα έχει την ποιότητα των παικτών ο Ολυμπιακός έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκλειδώσει οποιαδήποτε αμυντική τακτική του ΠΑΟΚ και να πάρει το παιχνίδι αυτό».
Ποια στοιχεία του ΠΑΟΚ πιστεύετε πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός και που πιστεύετε ο Ολυμπιακός ότι πρέπει να χτυπήσει το παιχνίδι;
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καινούργια ομάδα η οποία έχει κάνει αρκετές μεταγραφές, έχει αξιόλογους παίκτες μπορώ να πω, έχει ένα προπονητή ο οποίος έχω συνεργαστεί μαζί του στα Γιάννενα. Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, καταφέρνει να βγάλει το 100% από την ψυχολογία των παικτών, να πάρει ότι πρέπει. Είναι στην ομάδα που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αγαπάει και αυτόν τον κάνει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Έχει αρκετούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να σταθεί ο Ολυμπιακός στο πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ, απλώς να κάνει το δικό του παιχνίδι, αυτό που ξέρει να κάνει, να κυριαρχήσει, να παίξει αυτό το γρήγορο και το πιεστικό παιχνίδι και αν καταφέρει να πιάσει τον ρυθμό που μας έχει συνηθίσει, νομίζω ότι θα και είναι ο νικητής».
Είστε πολύ αγαπητός στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε σε αυτούς ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ;
«Είμαι σίγουρος πως ο φίλαθλος του Ολυμπιακού θα δώσει το παρών σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν χρειάζεται καμία συμβουλή, καμία παράκληση από εμένα. Ξέρουμε ότι είναι παρών πάντοτε και πάντα και θα είναι εκεί και θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εντάσεις, να υποστηρίξουμε με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας και είμαι σίγουρος ότι αυτή θα φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση