GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία κατοίκων για το ΕΚΑΒ στη Σάμο

Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο ενός 34χρονου κατοίκου του νησιού, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο περιμ...


Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο ενός 34χρονου κατοίκου του νησιού, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο περιμένοντας μάταια το ασθενοφόρο, οι πολίτες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, βρίσκοντας αυτόν τον ευφυή τρόπο διαμαρτυρίας.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την ελλιπή στελέχωση του ΕΚΑΒ στο νησί τους και χαρακτηρίζουν «θεατρική» την παραίτηση του διοικητή του ΕΚΑΒ.
«Ο χαμός ενός συνανθρώπου μας αντιμετωπίστηκε με τους γνωστούς πολιτικάντικους όρους… Υποσχέσεις, συναντήσεις, αοριστολογίες…Οι πολίτες της Σάμου δεν είμαστε μόνο σοκαρισμένοι…. Δεν νιώθουμε απλά απελπισμένοι….Νιώθουμε αηδία για τους ανεύθυνους υπεύθυνους καρεκλοκένταυρους της Αθήνας που μας βλέπουν μόνο σαν νούμερα στατιστικών», γράφουν.
Πηγή: isamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση