GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει σε κατάληψη το Τμήμα Μουσικής Άρτας

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Σπουδαστών του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, εμμένει στις θέσεις του για συνέχ...

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Σπουδαστών του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, εμμένει στις θέσεις του για συνέχιση της κατάληψης και επιτίθεται κατά της διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου, υποστηρίζοντας ότι είναι ψευτοδίλημμα η πρόταση της να μπουν οι σπουδαστές στις τάξεις, ώστε να μη χαθεί το εξάμηνο.
Ο Σύλλογος εκφράζει τη διαφωνία του στην επαναπροκήρυξη των είκοσι θέσεων εκτάκτων καθηγητών, ενώ χαρακτηρίζει ως «απειλές» την έκκληση που είχε απευθύνει -μέσω τοπικής εφημερίδας της Άρτας- η Διοίκηση να σταματήσει η κατάληψη, «για να μην αναγκαστεί σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε μέτρα που δεν θα είναι ευχάριστα και στην ίδια». Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι υπεύθυνη για την υποχρηματοδότηση του Ιδρύματος είναι η πολιτική της Κυβέρνησης και ότι οι σπουδαστές είναι αλληλέγγυοι στους καθηγητές τους.
Εν τω μεταξύ έληξε την περασμένη εβδομάδα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη των είκοσι θέσεων που είχαν μείνει κενές εξαιτίας της άρνησης των προηγούμενων εκπαιδευτικών να υπογράψουν τις συμβάσεις τους και αναμένεται πλέον η έκδοση των αποτελεσμάτων, για να προχωρήσει η στελέχωση του τμήματος.

Πηγή: www.proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση