GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμμένος πήρε χαμπάρι ότι ο Τσίπρας τον "χρησιμοποιεί" και αλλάζει στρατηγική...

Το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, που εκτίμησε ότι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενδεχομένως να μην καταφέρει να μπει στη Βουλή, έριξε ο Πάν...

Το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, που εκτίμησε ότι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενδεχομένως να μην καταφέρει να μπει στη Βουλή, έριξε ο Πάνος Καμμένος, με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.
Είναι εμφανές ότι ο κ. Καμμένος αντιλήφθηκε, έστω και με καθυστέρηση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον "χρησιμοποιεί" προεκλογικά και βλέποντας τον κίνδυνο να απορροφηθεί η εκλογική βάση των ΑΝΕΛ από την αξιωματική αντιπολίτευση, θέλει τώρα να αλλάξει στρατηγική.
«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει αυτοδυναμία. Ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία, είναι να είναι ενισχυμένοι οι ΑΝΕΛ. Εμείς λέμε ότι θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε ισχυροί την επομένη στη Βουλή» υπογράμμισε ενώ μέχρι πρότινος έδινε την εικόνα σύμπλευσης με τον κ. Τσίπρα.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ανάμεσα στα δύο κόμματα υπάρχει άβυσσος σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και την ορθοδοξία αλλά και διαφορετικές προτάσεις για την οικονομία, ενώ τόνισε ότι το κόμμα του θα κρατήσει την ίδια στάση μέχρι τέλους σε ό,τι αφορά τη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. "Εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία ''κωλοτούμπα'" σημείωσε.

3 σχόλια

  1. Η ψήφος των δεξιών και κεντροδεξιών ψηφοφόρων στους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ανάγκη για να μην αποκτήσει ο Σύριζα αυτοδυναμία.

    Η ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι χαμένη ψήφος, γιατί ουσιαστικά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, ενώ θα έχουν το 1/3 των βουλευτών στη νέα Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  3. Αυτή η αντι-ρωσική χολή και υστερία των ντόπιων ΜΜΕ της βρωμερής διαπλοκής, που αναπαράγει όλη τη βρώμικη προπαγάνδα των παγκόσμιων δολοφόνων-πυρπολητών πολέμων και δυστυχίας, της Ουάσιγκτον, από τους εδώ λακέδες τους, όλους τους δοσίλογους των μνημονίων (και απογόνων- πολλών από αυτών- δοσίλογων της Κατοχής!), αρχίζοντας από την "Καθημερινή" και το αμερικάνικο πιόνι Παπαχελά, ως τον γελοίο Πάσχο Μανδραβέλη, Πορτοσάλτε, το MEGA με τον άθλιο Πρετεντέρη και λοιπούς ξεπουλημένους,
    φέρνει όλα αυτά τα αξιολύπητα υποκείμενα αντιμέτωπα με την αηδία και την απύθμενη χλεύη του ελληνικού λαού!

    Ξεπουλημένοι λακέδες του Βερολίνου και της Ουάσιγκτον,

    η Ρωσία προς μεγάλη σας δυστυχία, δεν πρόκειται ποτέ να ξαναεπιστρέψει στη μαύρη δεκαετία του 1990 και να εισπράττει τις σφαλιάρες των παγκόσμιων δολοφόνων, των αφεντικών σας!

    Μια χώρα με έκταση το 1/6 της επιφάνειας της Γης, που ο Θεός και η Ιστορία της χάρισαν αμέτρητες ποσότητες όλων των αγαθών και πηγών ζωής – αέριο, πετρέλαιο, χημική και βιομηχανία μετάλλων, πολεμική βιομηχανία, τεράστιες ποσότητες νερού και ξυλείας ΚΑΙ ΠΑΝΩ από όλα έναν τεράστιο πολιτισμό και παράδοση και μια απίστευτη, μεγαλόψυχη και ανεξερεύνητη ρωσική ψυχή, που δεν μπόρεσαν να περιγράψουν, ακόμα και οι μεγαλύτεροι συγγραφείς της, δεν πρόκειται ποτέ να ηττηθεί!

    Ενώ εσείς θα κλαψουρίζετε για πάντα μέσα στη μιζέρια σας, βλέποντας τους πατρώνες σας να χάνουν σιγά-σιγά τον βρώμικο ρόλο τους, του παγκόσμιου δολοφόνου-σερίφη, μιας και τα "ακάλυπτα" πράσινα χαρτάκια χωρίς καμιά αξία, όσο και να τυπώνονται αφειδώς, δεν πρόκειται να τους σώσουν από την καταστροφή των 18 τρις δολαρίων δημόσιο χρέος, με όλες τις εταιρίες τους να‘χουν πετάξει στο εξωτερικό και με τον λεγόμενο "Δυτικό" προτεσταντικό πολιτισμό να συμπυκνώνεται σε έννοιες όπως "Κοντσίτα Βουρστ", "Άντερς Μπρέιβικ" και χάϊδεμα του απάνθρωπου φασισμού!

    Δυστυχώς για εσάς, "κύριοι",

    είστε όχι μόνο τελειωμένοι, αλλά και απίστευτα αξιολύπητοι και πλήρως απομονωμένοι από τον ελληνικό λαό!

    Με βαθύτατη απαξία


    …………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση