GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηθο-γλύπτης ο ιαπωνικός...

Η απόλυτη λύση στο αβυσσαλέο πλην χαλαρό μπούστο! Εκεί που καμιά γυναίκα δεν θέλει μια χερούκλα στο στήθος της χωρίς ρητή πρόσκληση...


Η απόλυτη λύση στο αβυσσαλέο πλην χαλαρό μπούστο!
Εκεί που καμιά γυναίκα δεν θέλει μια χερούκλα στο στήθος της χωρίς ρητή πρόσκληση, αυτή θα είναι η μόνη εξαίρεση στον κανόνα.
Γιατί το μαγικό αυτό χέρι θα κάνει ένα σπέσιαλ μασαζάκι στο επίμαχο σημείο για να ξαναβρεί τη χαμένη του φόρμα!
Αν παλεύετε λοιπόν μάταια με τη χαλάρωση, έχετε πια έναν ισχυρό σύμμαχο στο πλευρό σας: το λένε Breast Gymnastics Hand Massager και ήρθε για να γίνει ο προσωπικός μαστο-γυμναστής σας!
Το προϊόν ανήκει στην Takiko Shindo, διασημότητα στη χώρα της για τις θαυματουργές τεχνικές «μαστο-γυμναστικής» (oppai taisou), και είναι ένα λειτουργικότατο εξάρτημα για μασάζ στο στήθος, που θα τονώσει λέει τη σφριγηλότητα του μαστού κάνοντας τα χνάρια του χρόνου να εξαφανιστούν μονομιάς!
Και βέβαια με τα 22 εκατοστά του μήκους της, η μαγική τσουγκράνα φτάνει εκεί που το δικό σας λεπτεπίλεπτο χεράκι αποτυγχάνει. Και κάτι ακόμα: η πλαστική χερούκλα έχει φτιαχτεί στα πρότυπα του αυθεντικού χεριού της Takiko Shindo, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σαν να σας κάνει τις μαλάξεις η ίδια.
Κάτι είναι κι αυτό.
Και βέβαια, αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι από τον στηθο-γυμναστή, υπάρχει πάντα η κλανιόλα…
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση