GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πογκμπά: Πρέπει να παίξουμε καλύτερα

Η απόδοση της Γιουβέντους πρέπει να γίνει καλύτερη για να συνεχίσει με επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ο Πολ Πογκμπά. «Γνωρίζουμ...


Η απόδοση της Γιουβέντους πρέπει να γίνει καλύτερη για να συνεχίσει με επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ο Πολ Πογκμπά.
«Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά, αρκεί να βελτιώσουμε την απόδοση της ομάδας μας γιατί κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα δεν θα είναι εύκολο», υπογράμμισε ο Γάλλος άσος στους Ιταλούς ρεπόρτερ.
Στη συνέχεια μίλησε και για τη «λευκή» ισοπαλία με την Ατλέτικο λέγοντας ότι:«Η Ατλέτικο είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Παίξαμε όμως με προσωπικότητα εναντίον μίας ομάδας, η οποία πέρυσι έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».
Στόχος των Ιταλών δημοσιογράφων έπειτα από τον Πογκμπά έγινε και ο αρχηγός της ομάδας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν,ο οποίος δήλωσε: «Το να τερματίζεις πρώτος ή δεύτερος δεν έχει διαφορά. Θα αντιμετωπίσεις τις δυνατότερες ομάδες νωρίτερα ή αργότερα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση