GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ροσίτσκι για… χριστουγεννιάτικο δώρο στον Ολυμπιακό»

Η υπόθεση του Τόμας Ροσίτσκι για τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει είτε θετική είτε αρνητική έκβαση για τον Ολυμπιακό πριν την Παρασκ...


Η υπόθεση του Τόμας Ροσίτσκι για τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει είτε θετική είτε αρνητική έκβαση για τον Ολυμπιακό πριν την Παρασκευή (26/12).
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, από την Τσεχία, ο 34χρονος σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωση να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον ίδιο να παρουσιάζεται θετικός στην ιδέα να φορέσει την ερυθρόλυκη ριγωτή φανέλα. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να επιθυμεί να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του στην Σπάρτακ Πράγας – εκεί όπου αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.
Πάντως, ο ίδιος θα επιθυμούσε, πέρα από Γερμανία (με Μπορούσια Ντόρτμουντ) και Αγγλία (με Αρσεναλ) να… γευτεί και κάποιες άλλες εμπειρίες. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να τον κάνει πρωταθλητή ενώ του παρουσιάζει και την ευκαιρία να παίξει στους «32» του Europa League με την προοπτική να φτάσει και, τουλάχιστον, μέχρι τους «16».
Όπως και να έχει, η απόφασή του αναμένεται πριν την boxind day της Premier League, όπου υπολογίζεται για το ματς με την ΚΠΡ από τον Αρσέν Βενγκέρ (Παρασκευή 26/12). Από την Ελλάδα, το ρεπορτάζ, θέλει τη σημερινή μέρα (23/12) να είναι πολύ σημαντική για την έκβαση του θέματος.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση