GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομαδική προσφυγή στο βόλεϊ της ΑΕΚ

Στα δικαστήρια προσέφυγαν ομαδικά οι παίκτες και μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, διεκδικώντας την ελευθερία τους...


Στα δικαστήρια προσέφυγαν ομαδικά οι παίκτες και μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, διεκδικώντας την ελευθερία τους και τα χρήματα που τους οφείλονται.
Με επιστολή τους κάνουν γνωστή την απόφασή τους αυτή επισημαίνοντας τους λόγους…
«Η υπομονή από σεβασμό και αγάπη προς την ιστορία της ομάδας και τους φιλάθλους αυτής έχει ξεπεράσει τα ανθρωπίνως αποδεκτά όρια, στιγματίζοντας την ανθρώπινη μου αξιοπρέπεια και αμαυρώνοντας την αθλητική μου εικόνα», αναφέρει αυτή και επισημαίνει πως οι παίκτες της Ένωσης ζητούν την ελευθερία τους και τα λεφτά που τους οφείλονται.
Η σχετική επιστολή:
«Βάσει των όρων των συμβολαίων που υπέγραψα ως αμοιβόμενος πετοσφαιριστής για να προσφέρω τις αθλητικές μου υπηρεσίες στην ομάδα Πετόσφαιρας της ΑΕΚ, σας γνωρίζω επίσημα τα ακόλουθα:
α. Από ενάρξεως ισχύος διάρκειας τίμησα στο έπακρον και δυστυχώς μονομερώς τις υποχρεώσεις μου που απορρέουν από τους όρους των εν λόγω συμβολαίων εργασίας που συνυπέγραψα με το ΤΑΑ ΑΕΚ.
β. Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις (δια ζώσης και τηλεφωνικές) τόσο απο μέρους μου όσο και από άλλους συναθλητές μου, για την τήρηση των όρων των συναφθέντων συμβολαίων από την επίσημη ΑΕΚ, κυρίως όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος καθώς επίσης και σε λοιπούς κατά περίπτωση συμβατικούς όρους, οι εν λόγω υποχρεώσεις από πλευράς της ομάδας παραμένουν εισέτι ανεκπλήρωτες και μόνο στο επίπεδο των ανεδαφικών υποσχέσεων.
Κατόπιν των ανωτέρω και δεδομένων ότι:
α. Ο χρόνος χάριτος που δίδεται βάσει των συμβατικών συμφωνιών έχει παρέλθει προ πολλού
β. Η υπομονή από σεβασμό και αγάπη προς την ιστορία της ομάδας και τους φιλάθλους αυτής έχει ξεπεράσει τα ανθρωπίνως αποδεκτά όρια, στιγματίζοντας την ανθρώπινη μου αξιοπρέπεια και αμαυρώνοντας την αθλητική μου εικόνα,
Σας δηλώνω επίσημα ότι επιθυμώ τη μονομερή λύση των σχετικών συμβολαίων εργασίας που συνυπέγραψα με το ΤΑΑ ΑΕΚ με υπαιτιότητα του έτερου συμβαλλόμενου μέρους, διατηρώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα μου για τη διεκδίκηση μη καταβληθέντων ποσών και λοιπών αποζημιώσεων που απορρέουν από τους σχετικούς συμβατικούς όρους».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση