GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις ΦΟΥΣΤΕΡ: Τι είπε ο Ισπανός και έγινε ΧΑΜΟΣ

Ψυχάρα από τις λίγες εντός γηπέδου, σεμνός εκτός αυτού. Εκτός από όταν... αποφασίσει να μιλήσει...


Ψυχάρα από τις λίγες εντός γηπέδου, σεμνός εκτός αυτού. Εκτός από όταν... αποφασίσει να μιλήσει... Ο Νταβίντ Φουστέρ εισπράττει καθημερινά την αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και ανταποδίδει αυτήν την αγάπη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Ισπανός μέσος για ακόμα μία φορά απέδειξε το βράδυ της Τρίτης πόσο πολύ τιμάει και αγαπάει τη φανέλα της ομάδας που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια παίζοντας με πάθος και αυτοθυσία.
Ο Φουστέρ διανύει την 5η του σεζόν στους «ερυθρόλευκους» και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της «ερυθρόλεκης» εξέδρας. Μάλιστα η επίσημη σελίδα του στο Facebook ξεπέρασε τα 20.000 likes και ο Ισπανός έσπευσε να ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την στήριξη πο του δείχνει καθημερινά.
Ο Φουστέρ έγραψε το εξής μήνυμα «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος απ' τον κόσμο, πάντα είμαι ευγνώμων γιατί αναγνωρίζουν τη δουλειά μου κι αυτό είναι σημαντικό. Συμπλήρωσα σχεδόν 5 χρόνια στην ομάδα, αγαπώ τον Ολυμπιακό, ευχαριστώ τον κόσμο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση