GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διασκέδασαν και Συγκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες Γιορτές του Δημοτικού και του Γυμνασίου Πεντέλης

Με την συμμετοχή των μαθητών του Κρυστάλλειου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των... εκπα...



Με την συμμετοχή των μαθητών του Κρυστάλλειου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των...
εκπαιδευτικών, με την παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης κου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, αλλά και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.

Το Χριστουγεννιάτικο μουσικό δρώμενο «το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από την ομάδα της Θέκλας Μαντέλη συγκίνησε, το θεραπευτικό μασάζ (ρεφλεξολογίας) χαλάρωσε και ακούγοντας Δημήτρη Φραγκισκάκο με τις Κιθαροσπουδές διασκέδασε όλους τους παρευρισκόμενους.
----------------------------------------------------------------
Με μεγάλη επιτυχία οι μαθητές του Γυμνασίου Πεντέλης παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «ο Εγωιστής γίγαντας» το απόγευμα του Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014.
Ήταν μία καλοδουλεμένη παράσταση με ευρηματικές ερμηνείες από τα παιδιά κατά την οποία παρέστη ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος και συνεχάρη τους μαθητές, τη Διευθύντρια, τον Σύλλογο Καθηγητών καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Πεντέλης που συνδιοργάνωσαν την θεατρική παράσταση και το μπαζάρ με σπιτικά γλυκά και χειροτεχνίες των μαθητών που ακολούθησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση