GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα λόγω… Χριστουγέννων!

Κυκλοφοριακό κομφούζιο, χαμηλές ταχύτητες και ουρές αυτοκινήτων παρατηρούνται το απόγευμα της Τρίτης τόσο στη λεωφόρο Κηφισού όσο κα...


Κυκλοφοριακό κομφούζιο, χαμηλές ταχύτητες και ουρές αυτοκινήτων παρατηρούνται το απόγευμα της Τρίτης τόσο στη λεωφόρο Κηφισού όσο και σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με την Τροχαία δεν έχει σημειωθεί κάποιο έκτακτο γεγονός (π.χ. έργα ή τροχαίο ατύχημα) που να δικαιολογεί την εικόνα αυτή και έτσι η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η κατάσταση αυτή οφείλεται από τη μια στην έξοδο των εκδρομέων και από την άλλη στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των αγορών και της διασκέδασης.
Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα πολύ αυξημένη ήταν η κίνηση στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού από τον κόμβο της Κηφισιάς έως τα ΚΤΕΛ ενώ προβλήματα καταγράφονταν και στην άνοδο μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ όπου λόγω του σημείου που βρίσκεται ο σταθμός δημιουργούνται καθυστερήσεις.
Στο κέντρο της Αθήνας τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονταν στην άνοδο της Κηφισίας, στην Αλεξάνδρας, Βασιλίσσης Σοφίας, Φιλελλήνων, Πανεπιστημίου και Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Καλές γιορτες σ' όλους !

    Α,ειρήσθω εν παρόδω ο Ιησούς ο Ναζωραίος,
    της Μαρίας και του Ιωσήφ,που σταυρώθηκε
    ως "Βασιλεύς των Ιουδαίων" δεν ήταν πραγματικό
    υπαρκτό,ιστορικό πρόσωπο.Αντίθετα ο Παύλος
    υπήρξε,και έκαψε τον Ιούλη του 64,αν θυμάμαι
    καλά,τη Ρώμη,και όχι ο Νέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση