GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πάντα οπαδός των Λέικερς ο Γουόρθι

Η κακή αγωνιστική παρουσία των «Λιμνανθρώπων» τη φετινή χρονιά καθιστά ως είδηση οποιαδήποτε νίκη και ο θρύλος του παρελθόντος και ν...


Η κακή αγωνιστική παρουσία των «Λιμνανθρώπων» τη φετινή χρονιά καθιστά ως είδηση οποιαδήποτε νίκη και ο θρύλος του παρελθόντος και νυν σχολιαστής αθλητικής εκπομπής, Τζέιμς Γουόρθι, το γιόρτασε λίγο παραπάνω.
Μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στους Ράπτορς δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και άρχισε να τρέχει στο στούντιο γύρω από τους παρουσιαστές της εκπομπής. Μάλιστα λίγο αργότερα επηρεασμένος από το αποτέλεσμα είπε πως οι Λέικερς έπαιξαν σαν πρωταθλητές και ισχυρίστηκε πως θα ακολουθήσουν πολλές νίκες ακόμα, ενώ για τον Κόμπε Μπράιαντ που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι φέτος, τόνισε πως μπαίνει στην κούρσα για το βραβείο του MVP!
Κατά γενική εκτίμηση όμως, πολλές αλλαγές πρέπει να γίνουν στο ρόστερ των Λέικερς, ώστε να μπορέσει να επιβεβαιωθεί ο Τζέιμς Γουόρθι, ο οποίος γνώρισε μεγάλες στιγμές με τους «Λιμνανθρώπους» τη δεκαετία του 80’ και κατέκτησε τρεις τίτλους (1985, 1987, 1988) στο ΝΒΑ.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση