GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση σε ημερίδα που μίλησε ο Καμίνης

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα στο Αμφιθέατρο του ΑΘΗΝΑ 984, κατά τη διάρκεια ημερίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης...



Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα στο Αμφιθέατρο του ΑΘΗΝΑ 984, κατά τη διάρκεια ημερίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης, όταν στο βήμα ανέβηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Προς το τέλος της ημερίδας «Αλλάζουμε την πόλη και τη γειτονιά μας» που διοργάνωσαν το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τη Μεταναστευτική Οργάνωση Asante, δημιουργήθηκε μικροένταση, όταν στο βήμα ανέβηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ομάδα ατόμων που εισήλθαν στο αμφιθέατρο με συνθήματα δεν του επέτρεψαν να μιλήσει.

Με παρέμβαση του, από τη μεριά των Σύρων προσφύγων που συμμετείχαν στην πολυήμερη διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος που έληξε με αστυνομική επιχείρηση τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο νεαρός Σύριος Αμπντούλ κατήγγειλε αστυνομική βία στην απομάκρυνση των Σύρων, ζητώντας παράλληλα στέγαση και άσυλο για τους Σύρους πρόσφυγες πολέμου, ενώ ο Θανάσης Κούρκουλας από την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» κατήγγειλε για υποκρισία την κυβέρνηση και τον Γενικό Γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής, Άγγελο Συρίγο.

Ο κ. Συρίγος στην προσπάθεια του να απαντήσει στις κατηγορίες, διεκόπη από συνθήματα και αποχώρησε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση