GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι φυλακισμένοι χρυσαυγίτες ψηφίζουν αύριο Πρόεδρο στη Βουλή

Στη Βουλή θα βρεθούν αύριο οι επτά προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προκειμένου να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για το...



Στη Βουλή θα βρεθούν αύριο οι επτά προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
προκειμένου να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού ο εισαγγελέας της φυλακής του έδωσε άδεια.

Συγκεκριμένα ο Νικος Μιχαλολιάκοπς, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Γερμενής, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο Νίκος Κούζηλος, αλλά και ο ανεξάρτητος πλέον Στάθης Μπούκουρας θα μεταβούν από τις φυλάκες στο Κοινοβούλιο στο Κοινοβούλιο.

Ο εισαγγελέας έδωσε άδεια στους 7 της ΧΑ και στον Μπούκουρα για να είναι παρόντες και στις 3 ψηφοφορίες για την ανάδειξη προέδρου της Δημοκρατίας.

Είναι η πρώτη φορά που η αρμόδια αρχή δίνει άδεια στους προφυλακισμένους Χρυσαυγίτες, πλην των περιπτώσεων που αφορούσαν την άρση της ασυλίας τους, να συμμετάσχουν σε κοινοβουλευτική διαδικασία. Κατά πληροφορίες φαίνεται ότι αυτή τη φορά εκτιμήθηκε πως πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα ενώ είναι προφανές πως ετίθετο και συνταγματικό ζήτημα από την τυχόν μη συμμετοχής τους στη διαδικασία. Πάντως ανάλογη άδεια δεν τους είχε δοθεί κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

1 σχόλιο

  1. Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!Κόβονται και τα επιδόματα ανεργίας,παραμένει η έκτακτη εισφορά σε μισθούς και συντάξεις, παραμένει ο ΕΝΦΙΑ με παλιές αντικειμενικές αξίες. Ακολουθεί νέα μείωση στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, εκ νέου περικοπή κύριων συντάξεων και εφάπαξ, απότομη αύξηση των ορίων ηλίας, απαγόρευση συνταξιοδότησης, μείωση ή περικοπές στα οικογενειακά, τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα !

    Να μου ζήσεις Τρόικα με τους υπαλλήλους ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ). Πάρτε τους τα σώβρακα. Έλληνας δεν θα μείνει σ' αυτόν τον τόπο. Ξεσκίστε τους : και νέος ΠτΔ από τους νέους αχυρανθρώπους και- αν γίνουν εκλογές- θα σας ξαναψηφίσουν - τα ζώα- για να υλοποιήσετε το 3ο μνημόνιο. Να τους πάρετε και τα ακίνητα και ό,τι έχει απομείνει από τις συντάξεις. Αφού γουστάρουν και το λένε και τηλεφωνικά στις δημοσκοπήσεις, υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Τα θέλει ο ... οργανισμός τους ! Ζήτω οι κερδοσκόποι, οι διαπλεκόμενοι, οι τοκογλύφοι. Όλος ο πλούτος στο 1% των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ! Έχουμε γεννηθεί σκλάβοι, ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες των πολιτικών τζακιών και θα μείνουμε δούλοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση