GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα μπουζούκια η Νατάσα Καραμανλή!

Οι δύο πιο γνωστές Νατάσες της σημερινής Ελλάδας συναντήθηκαν ελέω μουσικού ξεφαντώματος: η Νατάσα (Παζαΐτη-Καραμανλή) επέλεξε τη Νατάσα ...

Οι δύο πιο γνωστές Νατάσες της σημερινής Ελλάδας συναντήθηκαν ελέω μουσικού ξεφαντώματος: η Νατάσα (Παζαΐτη-Καραμανλή) επέλεξε τη Νατάσα (Θεοδωρίδου) για μια νύχτα έξω από τα συνηθισμένα της ζωής μιας κυρίας πρώην πρωθυπουργού. «Ακόμα σ’ αγαπώ» σιγοντάριζε η Νατάσα Καραμανλή την περασμένη Κυριακή τη δημοφιλέστατη συνονόματή της όταν εκείνη τραγουδούσε το σουξέ της στην πίστα. Και επειδή τα τεκταινόμενα στη σκηνή του κέντρου «Φως» στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους που τη συνοδεύει στο πιάνο, ήταν υπερβολικά όμορφα για να τα κρατήσει μόνο για τον εαυτό της, η κυρία Καραμανλή κατέφυγε στην ανοιχτή ακρόαση: αφού κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο κάποιον αριθμό, μίλησε για μερικά δευτερόλεπτα και κατόπιν το απομάκρυνε από το αφτί της χωρίς να τερματίσει τη συνομιλία. Ετσι το άτομο που βρισκόταν στην άλλη γραμμή -κατά πάσα πιθανότητα ο Κώστας Καραμανλής- να ακούσει το τραγούδι που του αφιέρωνε και θέλησε να το μοιραστεί μαζί του έστω εξ αποστάσεως.







Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της και ιδιαίτερα τα κοσμήματά της, στο «Φως» ξεχώρισε το αδαμαντοποίκιλτο ρολόι της σειράς Happy Diamonds της Chopard που είχε περασμένο στον καρπό της. Λέγεται ότι μεγάλη αδυναμία της κυρίας Καραμανλή είναι τα εκλεκτά και ακριβά ρολόγια, ενώ διαθέτει κάποια συλλεκτικά και επώνυμα κομμάτια φημισμένων οίκων ωρολογοποιίας. Ωστόσο, η προτίμησή της είναι πρωτίστως στα κομψοτεχνήματα της Chopard και της Cartier.











Πάντως, την περασμένη Κυριακή η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το μόνο που δεν κοίταζε τακτικά ήταν το ρολόι της, καθώς έδειχνε να βρίσκεται σε περίφημη διάθεση, διασκεδάζοντας μαζί με φίλες και συναδέλφους της γιατρούς. Απ’ ό,τι φαίνεται, τελευταία η κυρία Καραμανλή το ρίχνει έξω και με το παραπάνω, καθώς στα μέσα Οκτωβρίου εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με παρέα φίλων της, συνεπαρμένη από το γενικότερο πνεύμα ξεσαλώματος, να δίνει παραγγελιές - ακόμη και να χορεύει ζεϊμπέκικο.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι λατρεύει την ελληνική μουσική και υπό αυτή την έννοια δεν ήταν έκπληξη όταν εμφανίστηκε στο «Φως» λίγο πριν ξεκινήσει το απογευματινό πρόγραμμα του κέντρου. Μαζί με μια φίλη της ανέβηκε στη σάλα με το ασανσέρ κατευθείαν από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης.
Οπως ήταν φυσικό, η κυρία Καραμανλή, παρά το ότι ήταν λιτά ντυμένη και στα μαύρα, όταν εμφανίστηκε στο «Φως» μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων, καθώς οι περισσότεροι την αναγνώρισαν αμέσως.





Αν και βρίσκεται πλέον στην ηλικία των 46 ετών, ο χρόνος παραμένει πολύ γενναιόδωρος μαζί της: με κουπ αλά γκαρσόν, που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου της και τις ξανθές ανταύγειες να το φωτίζουν, η φυσική λάμψη και η γοητεία της την έκανε να ξεχωρίζει στον χώρο. Κατευθύνθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια όπου είχαν ήδη λάβει θέσεις οι φίλες και συνάδελφοί της και κάθισε μαζί τους. Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του κ. Καραμανλή είναι γιατρός, με ειδικότητα στη χειρουργική μαστού. Μάλιστα, στους ιατρικούς κύκλους έχει κάνει αρκετές φιλίες, εξ ου και βρέθηκε με μεγάλη συντροφιά στο «Φως».





Διάλεξε να καθίσει ακριβώς δίπλα στην πίστα, πρώτο τραπέζι γαρ, ενώ μία από τις παρακαθήμενες συναδέλφους της είχε ήδη φροντίσει να παραγγείλει για λογαριασμό της. Ετσι, με ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι της, τσούγκρισε με τις φίλες της ευχόμενη «καλές γιορτές».

Κάποια στιγμή ορισμένες κυρίες από άλλα τραπέζια την πλησίασαν και της ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους, προτείνοντας τα smartphone τους για τις καθιερωμένες, πλέον, selfie. Εκείνη δεν αρνήθηκε και, συνομιλώντας για λίγο μαζί τους, πόζαρε πρόθυμα στα φλας που άστραψαν. Αλλωστε, ήδη από τότε που ο σύζυγός της ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας και αρχηγός της Ν.Δ. σχολιαζόταν η φυσική ευγένειά της.

Εκτός από τη μουσική απόλαυσε το κυρίως πιάτο, το οποίο περιελάμβανε το κλασικό μενού των κέντρων διασκέδασης, ήτοι χοιρινό με πατάτες στον φούρνο συνοδεία σαλάτας με φρέσκα λαχανικά.





Οταν ξεκίνησε το πρόγραμμα, στη σκηνή ανέβηκε ο Παντελής Καναράκης, το γνωστό περιπαικτικό χιούμορ του οποίου φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα την ίδια και την παρέα της - παρόλο που ο σόουμαν δεν παρέλειψε να την κεντρίσει με σαρκαστικές ατάκες. Ομως, όταν ανέβηκε στην πίστα η Νατάσα Θεοδωρίδου, το τραπέζι της κυρίας Καραμανλή γέμισε λουλούδια. Στο άκουσμα των μεγάλων επιτυχιών της λαϊκής ερμηνεύτριας, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, πάντα με την αρμόζουσα διακριτικότητα, πέταξε λουλούδια στην αοιδό Νατάσα, μη διστάζοντας να τραγουδήσει μαζί της. Τον τελευταίο καιρό η κυρία Καραμανλή μοιάζει να νιώθει πολύ πιο απελευθερωμένη, αφού τώρα πια μπορεί να διασκεδάζει χωρίς να έχει το άγχος για την εικόνα της, καθώς έχει προ πολλού πάψει να είναι σύζυγος πρωθυπουργού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, όταν παραβρέθηκε σε μια ομιλία στις Σέρρες, συζητώντας με τους ομοτράπεζούς της ακούστηκε να λέει πόσο ανακουφισμένη αισθάνεται τώρα που ο σύζυγός της δεν μετέχει τόσο ενεργά όσο παλαιότερα στην πολιτική. Και αυτό φάνηκε με το παραπάνω, όταν, με ιδιαίτερη άνεση, σιγοτραγούδησε σουξέ όπως «Κόκκινη γραμμή», «Τελικά δεν αξίζεις τίποτα», «Τώρα θα πονάς» κ.ά., ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που η Νατάσα Θεοδωρίδου της αφιέρωνε επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριό της.


http://www.protothema.gr/politics/article/436882/sta-bouzoukia-i-natasa-karamanli/

5 σχόλια

  1. To σάπιο πολιτικό- οικονομικό σύστημα προσπαθεί τώρα να στραφεί κατά του κ. Χαϊκάλη και να τον φυλακίσει.

    Ας τα βλέπει ο Σύριζα. Θέλουν να φιμώσουν κάθε άλλη φωνή ( πρώτα στράφηκαν κατά της Χ.Α, τώρα κατά των ΑΝΕΛ, μετά σειρά θα έχουν Σύριζα και ΚΚΕ και όποιος διαφωνεί ). Εκβιασμοί, τρομοκρατία ασκούν τα ελεγχόμενα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αλλά και τμήμα του πολιτικού κόσμου. Είναι ντροπή για το ήθος της ΝΔ οι μεθοδεύσεις των ανθρώπων της ΠΟΛΑΝ. Η ΝΔ θα πληρώσει ακριβά τα παράκεντρα εξουσίας...

    Κάτω τα χέρια από τον Χαϊκάλη. Κάτω η λάσπη κατά του Χαϊκάλη !

    Ναι, κύριοι, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που χρέωσαν την Ελλάδα με 300 δισ. ευρώ χρέος ( !!! ), που έφαγαν δισ. ευρώ στα ομόλογα, στο Χρηματιστήριο, στα δημόσια έργα, που έφαγαν τα αποθεματικά των ταμείων και των δημόσιων φορέων, απειλούν με φυλάκιση τον Χαϊκάλη για 5000 ευρώ ( !!! ). Είναι οι ίδιοι που χαρίζουν δισ, ευρώ στα βρωμοκάναλα και στις βρωμοφυλλάδες της διαπλοκής και από την άλλη φυλακίζουν ή απειλούν με κατασχέσεις φτωχούς ανθρώπους για χρέη λίγων εκατοντάδων. χιλιάδων ευρώ. ¨Όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλουν να παραδώσουν ομαλά την εξουσία. Η ΠΟΛΑΝ διέβρωσε τη ΝΔ και το βενιζελοπασοκ ξεχειλίζει από αλαζονεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του κ. Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

    Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κ. Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

    Είτε ο κ. Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

    Το «Success Story», που έγινε ΜΙΖΑ-Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ-Story!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των καταστροφέων της χώρας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή



  3. ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

    Υπάρχουν δύο εκδοχές:

    Η εκδοχή Αποστολόπουλου είναι πως ήθελε να φανερώσει στον Καμμένο τι κουμάσι είναι ο Χαϊκάλης (Γιατί; Είχε τίποτα προσωπικό μαζί του; Και άντε και το έκανε, τι θα κέρδιζε;), αλλά δεν ενημέρωσε τον Καμμένο (!!), ούτε και μαγνητοφώνησε την συζήτηση και επινόησε όλα τα υπόλοιπα για τράπεζες, Σαμαράδες και τα λοιπά. Και αντί να καλέσει στο τέλος τον Καμμένο ή τις αρχές, για να πιάσουν τον Χαϊκάλη, ξαφνικά δεν πάει στο τελευταίο ραντεβού!!!

    Η άλλη εκδοχή, είναι πως ο Αποστολόπουλος είναι ένα από τα μακριά χέρια του συστήματος (αυτό δικαιολογείται από το γεγονός πως ήταν σύμβουλος Παπανδρέου, Σαμαρά, Καμμένου, τραπεζών, Ντόιτσε μπανκ κλπ.) και πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακατεύεται σε σκοτεινές υποθέσεις με μίζες και δωροδοκίες. Έχει επαφές με τράπεζες, Ελβετίες, και λέει πως τον έβαλε ο Σαμαράς, του οποίου κλείνει και ραντεβού, λες και είναι γραμματέας του!!!
    Και στο τελευταίο ραντεβού με τον Χαϊκάλη δεν πάει, γιατί τον ειδοποιούν άτομα μέσα από την Αστυνομία ή την Εισαγγελία!

    Όταν ξεσπάει το θέμα, όλα τα κανάλια αρνούνται την πιθανότητα αλήθειας του θέματος και βάλλουν κατά του Χαϊκάλη και κατά της αυθεντικότητας και της ύπαρξης του βίντεο. Και τον Αποστολόπουλο τον αναλαμβάνει ο δικηγόρος που ανέλαβε τον Κασιδιάρη, ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς, πάνω στον πανικό του και παρακινούμενος από τα «κορυφαία μυαλά»- συνεργάτες του, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!! (Πρωτοφανές στα χρονικά για Πρωθυπουργό, να φέρεται ως ιδιώτης!!!). Μόνο που… ΑΝΤΙ να καταθέσει μήνυση κατά του Αποστολόπουλου που τον εμπλέκει, αφού ΑΥΤΟΣ αναφέρει το όνομά του, ως εντολέα της «μίζας προς αποστασία», καταθέτει μήνυση ΚΑΤΑ του Χαϊκάλη (!!!). Δηλαδή, όχι κατά αυτού που το είπε, αλλά κατά αυτού που το άκουσε (!;!;!;!)

    Στην δεύτερη εκδοχή, φαίνεται όλη η σαπίλα του συστήματος! Πολιτικό, τραπεζικό, δικαστικό, ευρωπαϊκό, δημοσιογραφικό και παρακρατικό.

    Ο καθένας τα συμπεράσματά του…


    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. ΣΗΨΗ........

    ΒΡΩΜΑ.......

    ΔΥΣΩΔΙΑ......


    ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΣΑΠΙΛΑ...ΜΠΛΙΑΑΑΧΧΧ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Οι αχρείοι και πανηλίθιοι του Μαξίμου, νομίζουν ότι με το που έβαλαν την υπόθεση "Σαμαράς-γκέητ" στο αρχείο, τελείωσαν... καθάρισαν!

    Πλανώνται πλάνην οικτράν, οι γελοίοι!

    Στο αρχείο της εισαγγελίας μπορεί να μπήκε, αλλά δεν μπήκε στο αρχείο του μυαλού του ελληνικού λαού!!!

    Ο λαός μας δεν πρόκειται να ξεπεράσει έτσι αυτή την κοροϊδία, αυτή την μπόχα, αυτή τη σήψη, την σαπίλα των αχρείων πολιτικών πτωμάτων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση