GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθανασιάδης: "Θέλαμε να μείνουμε πρώτοι και το καταφέραμε"

Συγχαρητήρια μοίρασε στους συμπαίκτες του ο Αθανασιάδης που τόνισε ότι απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στον ΠΑΟΚ Ικανοποιημέν...



Συγχαρητήρια μοίρασε στους συμπαίκτες του ο Αθανασιάδης που τόνισε ότι απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στον ΠΑΟΚ

Ικανοποιημένος μεν αλλά κρατώντας χαμηλά τους τόνους εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς δεν φοβήθηκαν και οι συμπαίκτες του απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. «Μπράβο στα παιδιά. Δείξανε ψυχή και πάθος και δίκαια βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Δεν φοβηθήκαμε κι έτσι ήρθε η νίκη» τόνισε αρχικά μιλώντας στη NOVA ο σέντερ φορ του «Δικεφάλου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα πιέσει. Δεν έπρεπε να ρισκάρουμε και στην κόντρα ξέραμε πως θα βρίσκαμε χώρους όπως κι έγινε στο 1-0. Στη συνέχεια μπήκε ένα γκολ από αυτά που λες ότι δεν μπαίνουν. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε στον εαυτό μας και πετύχαμε το δεύτερο γκολ». Ερωτηθείς για το πώς χαρακτηρίζει τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», απάντησε: «Είναι μια νίκη ψυχολογίας. Τη θέλαμε πολύ. Θέλαμε να μείνουμε πρώτοι και το καταφέραμε. Από αύριο το ξεχνάμε όμως». Τέλος, ενόψει του αγώνα με τον Ξάνθη στα Πηγάδα, σημείωσε: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε πως θα είναι πολύ δύσκολο ματς και δείξαμε πως δίκαια είμαστε στον ΠΑΟΚ. Πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί ακολουθεί δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Ξάνθη».

1 σχόλιο

  1. Mπράβο στον Μιέτσελ που επιμένει σε 2-3 τελειωμένους ( για φέτος ) παίκτες και έχει χάσει ( από πέρσι το Μάρτιο ) όλα σχεδόν τα ντέρμπι και έχει 3 ήττες στο C.L !

    Κύριε Μαρινάκη, πόσα εκατομμύρια ευρώ παίρνει ο εν λόγω προπονητής για να φέρνει αυτά τα αποτελέσματα ; Και γιατί πρέπει να πληρώνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού 30, 50, 80 ευρώ για να "καμαρώνουν" τις άθλιες εμπνεύσεις του εν λόγω κυρίου ; Τώρα, βέβαια, θα έρθει η Ρεάλ και η Μπάρτσα να τον αρπάξουν, μαζί με τη Γιουβέντους ( Μαζουάκου ) και Ρόμα ( Κασάμι ). Έτσι θα βγάλετε τα έξοδα αφού πλέον αδειάσατε το Καραϊσκάκη, με τις άθλιες επιλογές φτηνών παιχτών που δεν θα τους ήθελαν ούτε ομάδες της Β' Εθνικής στην Ελλάδα ! Δώσατε και συγχωροχάρτι και για το ξύλο που σας έριξαν πέρσι στη Τούμπα. Και καλά σας κάνουν και σας δέρνουν και όλη μέρα σας βρίζουν και σας χλευάζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση