GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση Καμμένου στη μήνυση Σαμαρά

«Χαίρομαι που μου κάνει μήνυση ο Σαμαράς», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στο Star αναφερόμενος στη μήνυση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός εναν...


«Χαίρομαι που μου κάνει μήνυση ο Σαμαράς», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στο Star αναφερόμενος στη μήνυση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός εναντίον όλων των εμπλεκομένων για τις καταγγελίες Χαϊκάλη και πρόσθεσε:
«Μου δίνεται η ευκαιρία να του κάνω και εγώ για ψευδή καταμήνυση. Ο Σαμαράς μέσα στον τρόμο του κάνει και μηνύσεις. Το θέμα είναι πολιτικό και έχει προσωπική ευθύνη ο κ. Σαμαράς».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε επίσης ότι η σχέση του Γιώργου Αποστολόπουλου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη είναι «ξεκάθαρη» και πρόσθεσε ότι «αυτά θα φανούν εάν ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες». Ωστόσο, άφησε και ένα παράθυρο να μην είναι έτσι η κατάσταση: «Εκτός αν όλα αυτά πια είναι μια ιστορία που έχει ξεκινήσει ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος. Αλλά είχε πληροφορίες, πρόσβαση σε πρόσωπα…».
Επίσης ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι έχει και αναφορές άλλων βουλευτών «που τους έπαιρνε ο Σαμαράς προσωπικά τηλέφωνο». Μάλιστα, έκανε λόγο για μια βουλευτή του κόμματός του που του έγραψε ότι δεν αντέχει άλλο την πίεση και πως την παίρνει συνέχεια τηλέφωνο ο Σαμαράς.

2 σχόλια

  1. H Νέα ΠΟΛΑΝ έχασε τη ψυχραιμία της και κάνει μήνυση, ενώ εκείνος που εμπλέκει τον πρωθυπουργό δεν είναι ο κ. Χαϊκάλης, αλλά ο "μεσάζοντας"...

    Τραγικά επικοινωνιακά λάθη της φορομπηχτικής ΝΔ, που θα έχει την εκλογική κατάληξη του ΠΑΣΟΚ, κάτω από 10% και βγάλε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση