GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροπολογίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Με τροπολογία που ενσωματώθηκε στο Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΚΑ «Πράξεις εισφοράς σε γη... και σε χρήμα-Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις κα...



Με τροπολογία που ενσωματώθηκε στο Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΚΑ «Πράξεις εισφοράς σε γη... και σε χρήμα-Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», η οποία υποστηρίχθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά και ψηφίστηκε από τη Βουλή το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, προσδόθηκε αναδρομική ισχύς σε πρόσφατη ρύθμιση (αρ. 7 ν.4284/2014), με την οποία οι Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) δικαιούνται της λήψης εφάπαξ βοηθήματος από τα οικεία Ταμεία με τη συμπλήρωση τουλάχιστον δεκαετούς μετοχικής σχέσης με αυτά (αντί εικοσιπενταετούς), όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα στελέχη των ΕΔ. Με την προσθήκη αυτή και για λόγους ίσης μεταχείρισης, η ως άνω ρύθμιση ανατρέχει στο χρόνο έναρξης ισχύος της βασικής διάταξης (αρ.11 ν.2936/2001).

Με τροπολογία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που ενσωματώθηκε επίσης στο Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΚΑ «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα- Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», η οποία υποστηρίχθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και ψηφίστηκε από τη Βουλή το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, παραχωρήθηκε στο Δήμο Γλυφάδας, για την κατασκευή νέου κοιμητηρίου, χώρος 47 περίπου στρεμμάτων από την ευρύτερη έκταση των εγκαταστάσεων της ΕΤΗΜ της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Τερψιθέα. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για την επίλυση ενός σοβαρού κοινωνικού προβλήματος που ταλανίζει επί μακρόν τους κατοίκους της περιοχής.

1 σχόλιο

  1. Παλιά οι λευκοί μοίραζαν στους ιθαγενείς διάφορα φανταχτερά μπιχλιμπίδια για να τους δελεάσουν.

    Σήμερα ;

    Πάρε κόσμε και ψήφισε ΠτΔ.

    Μοιράζονται υπουργεία !

    Θα κρατήσετε και το βουλευτικό μισθό 8000 ευρώ για ακόμα μερικούς μήνες !

    Θα σας βάλουμε και σε διάφορες κρατικές θέσεις ;;;

    Πάρε κόσμε ! Για περάστε, για περάστε, δοκιμάστε και θαυμάστε και ψηφίστε !

    Σε παρακαλώ, κύριε, λυπήσου μας, καλέ ! Έχουμε ανάγκη τις ψήφους σου για να παραμείνουμε στις θέσεις λίγους ακόμα μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση