GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επάγγελμα οπαδός - Προσλήψεις «ψεύτικων» φιλάθλων στο Κατάρ

Στο Κατάρ οι μετανάστες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δολάριο την ώρα παριστάνοντας τους φιλάθλους μέσα στα άδεια από του...



Στο Κατάρ οι μετανάστες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δολάριο την ώρα παριστάνοντας τους φιλάθλους μέσα στα άδεια από τους γηγενείς γήπεδα της χώρας.

Οι εργαζόμενοι ως... οπαδοί θα πρέπει να δείχνουν ότι διασκεδάζουν, θα πρέπει να χειροκροτούν την ομάδα που παίζει και να συμμετέχουν στα... κύματα που σχηματίζουν οι λοιποί φίλαθλοι.

Στις απαιτήσεις των εργοδοτών πολλες φορές περιλαμβάνεται και το ανάλογο ντύσιμο, με λευκές κελεμπίες και κεφαλομάντηλο, ώστε να μοιάζουν με τους ντόπιους.

Τα παραπάνω προκύπτουν από ρεπορτάζ του Associated Press, για τον τρόπο με τον οποίο γεμίζουν τα άδεια από τον ντόπιο πληθυσμό γήπεδα του Κατάρ.

«Το Κατάρ έχει αληθινό πάθος για τα σπορ . Τα πάντα στη χώρα μου, περιστρέφονται γύρω από τον αθλητισμό», υποστηρίζει η παρουσιάστρια Aphrodite Moschoudi. Ωστόσο, η... απουσία των υπηκόων του Κατάρ από τα γήπεδα είναι το μόνο βέβαιο, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση, που δείχνει ότι τα 2/3 των ντόπιων δεν παρακολούθησαν ποδοσφαιρικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Μάλιστα, τα 2/3 από τους ερωτηθέντες απάντησαν ότι οι ψεύτικοι οπαδοί ήταν ένας από τους λόγους που τους κράτησαν μακριά από τα γήπεδα.

Έτσι, ανώτεροι αξιωματούχοι της χώρας, αποφάσισαν να προσλάβουν ψεύτικους οπαδούς για να γεμίζουν τα άδεια γήπεδα.

«Το να είμαι μέσα στο πλήθος και να φωνάζω και να χορεύω, είναι κάτι καλό για μένα γιατί αμείβομαι καλά», λέει ο Adu ένας από τους μετανάστες που παριστάνει τον φίλαθλο.

Πρόσθετο δέλεαρ για τους μετανάστες είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα γήπεδα της χώρας διαθέτουν δωρεάν WiFi.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση