GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχουμε φτύσει αίμα για να κρατηθεί όρθια η χώρα»

Η πολιτική αβεβαιότητα, σε σχέση με τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας, προκαλεί αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις. Αυτό δή...



Η πολιτική αβεβαιότητα, σε σχέση με τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας, προκαλεί αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις. Αυτό δήλωσε, σήμερα, από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στα εσωτερικά ζητήματα.

«Όμως, εμείς έχουμε φτύσει αίμα πέντε χρόνια για να κρατηθεί η χώρα όρθια. Ο ελληνικός λαός έχει κάνει θυσίες και παρουσιάζει επιτεύγματα. Αυτά πρέπει να τα διαφυλάξουμε. Δεν θα αφήσουμε και δεν θα αφήσω -και μιλώ προσωπικά, ειδικότερα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- να χαθούν τα επιτεύγματα της χώρας και οι θυσίες του ελληνικού λαού. Και κυρίως δεν θα αφήσω αυτό να γίνει προεκλογικά, καθ' οδόν προς τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ή, αν αποτύχουμε, καθ' οδόν προς τις εκλογές.

Αν ο ελληνικός λαός θέλει να κάνει την επιλογή μετά να αναθέσει την ευθύνη σε κάποιους που θα καταστρέψουν μετεκλογικά τα επιτεύγματα και τις θυσίες, ας το κάνει. Ως τότε, όμως, εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό που κάναμε με τεράστιο κόπο και με τεράστιο πόνο».

3 σχόλια

  1. Σκατα στο ΠαΣοΚ στον Παγκαλο και Βενιζελο16 Δεκ 2014, 7:04:00 μ.μ.

    Ο Ελληνιθκος λαος, ναι!


    ΕΣΥ: Τ Ι
    ΘΥΣΙΕΣ εκανες;!

    Χοντρε

    Εκοψες τις μεριδες απο τεσσερες σε τρεις;!




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ !

    ΟΥΤΕ ΙΔΡΩΤΑ, ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΧΥΣΑΤΕ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.

    5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΩΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΦΑΝΑ. ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΧΥΣΕΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ.

    ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ. ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση