GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοτικός υπάλληλος κατηγορείται ότι εξαπάτησε άνεργους στη Θεσσαλονίκη

Υπάλληλος δήμου του νομού Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι εξαπάτησε άνεργους. Τους υποσχόταν δουλειά και τους αποσπούσε χρήματα. Ύστερ...


Υπάλληλος δήμου του νομού Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι εξαπάτησε άνεργους. Τους υποσχόταν δουλειά και τους αποσπούσε χρήματα. Ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας απέσπασε σε 13 περιπτώσεις από τα ανυποψίαστα θύματά του συνολικά 47.000 ευρώ.
Στοιχεία για τη δράση του φερόμενου ως δράστη θα παρουσιάσει στη διάρκεια της ημέρας ο διευθυντής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μπουραζάνας. Ο ίδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., θα ανακοινώσει και δεύτερη υπόθεση εξαπάτησης πολλών άνεργων πολιτών (από Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά) που ήρθε στο «φως» ύστερα από αστυνομική έρευνα.

Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

    Υπάρχουν δύο εκδοχές:

    Η εκδοχή Αποστολόπουλου είναι πως ήθελε να φανερώσει στον Καμμένο τι κουμάσι είναι ο Χαϊκάλης (Γιατί; Είχε τίποτα προσωπικό μαζί του; Και άντε και το έκανε, τι θα κέρδιζε;), αλλά δεν ενημέρωσε τον Καμμένο (!!), ούτε και μαγνητοφώνησε την συζήτηση και επινόησε όλα τα υπόλοιπα για τράπεζες, Σαμαράδες και τα λοιπά. Και αντί να καλέσει στο τέλος τον Καμμένο ή τις αρχές, για να πιάσουν τον Χαϊκάλη, ξαφνικά δεν πάει στο τελευταίο ραντεβού!!!

    Η άλλη εκδοχή, είναι πως ο Αποστολόπουλος είναι ένα από τα μακριά χέρια του συστήματος (αυτό δικαιολογείται από το γεγονός πως ήταν σύμβουλος Παπανδρέου, Σαμαρά, Καμμένου, τραπεζών, Ντόιτσε μπανκ κλπ.) και πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακατεύεται σε σκοτεινές υποθέσεις με μίζες και δωροδοκίες. Έχει επαφές με τράπεζες, Ελβετίες, και λέει πως τον έβαλε ο Σαμαράς, του οποίου κλείνει και ραντεβού, λες και είναι γραμματέας του!!!
    Και στο τελευταίο ραντεβού με τον Χαϊκάλη δεν πάει, γιατί τον ειδοποιούν άτομα μέσα από την Αστυνομία ή την Εισαγγελία!

    Όταν ξεσπάει το θέμα, όλα τα κανάλια αρνούνται την πιθανότητα αλήθειας του θέματος και βάλλουν κατά του Χαϊκάλη και κατά της αυθεντικότητας και της ύπαρξης του βίντεο. Και τον Αποστολόπουλο τον αναλαμβάνει ο δικηγόρος που ανέλαβε τον Κασιδιάρη, ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς, πάνω στον πανικό του και παρακινούμενος από τα «κορυφαία μυαλά»- συνεργάτες του, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!! (Πρωτοφανές στα χρονικά για Πρωθυπουργό, να φέρεται ως ιδιώτης!!!). Μόνο που… ΑΝΤΙ να καταθέσει μήνυση κατά του Αποστολόπουλου που τον εμπλέκει, αφού ΑΥΤΟΣ αναφέρει το όνομά του, ως εντολέα της «μίζας προς αποστασία», καταθέτει μήνυση ΚΑΤΑ του Χαϊκάλη (!!!). Δηλαδή, όχι κατά αυτού που το είπε, αλλά κατά αυτού που το άκουσε (!;!;!;!)

    Στην δεύτερη εκδοχή, φαίνεται όλη η σαπίλα του συστήματος! Πολιτικό, τραπεζικό, δικαστικό, ευρωπαϊκό, δημοσιογραφικό και παρακρατικό.

    Ο καθένας τα συμπεράσματά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση