GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αεροπορική σύνδεση Αθήνα - Βιέννη

Την Αθήνα ως νέο ελληνικό προορισμό στο πρόγραμμά της ανακοίνωσε η αυστριακή αεροπορική εταιρεία «Niki», η οποία από τον ερχόμε...



Την Αθήνα ως νέο ελληνικό προορισμό στο πρόγραμμά της ανακοίνωσε η αυστριακή αεροπορική εταιρεία «Niki», η οποία από τον ερχόμενο Απρίλιο ξεκινά καθημερινές πτήσεις (με εξαίρεση το Σάββατο) από τη Βιέννη με αεροσκάφη τύπου Airbus A320, παρέχοντας δυνατότητες ανταποκρίσεων προς άλλους προορισμούς από τα δύο αεροδρόμια Βιέννης και Αθήνας.

Η αναχώρηση από τη Βιέννη θα γίνεται καθημερινά στις 11.30 τοπική ώρα και η άφιξη στην Αθήνα θα είναι στις 14.35 ώρα Ελλάδας, ενώ η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 15.25 ώρα Ελλάδας με άφιξη στη Βιέννη στις 16.45 τοπική ώρα.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής της «Niki», Κρίστιαν Λέσγιακ, η Ελλάδα υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια ο προορισμός με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης στο συνολικό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ. Λέσγιακ, στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης για επέκταση του στόλου των αεροσκαφών της εταιρείας, η «Niki» ως πρώτη εταιρεία στην αγορά αεροπορικών πτήσεων προς Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων από τη Βιέννη σε ελληνικούς προορισμούς.

Ήδη σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο ίδιος είχε επισημάνει πως η εταιρεία του ήταν η μόνη που αύξησε μέσα στο 2013 τους προορισμούς της προς την Ελλάδα, πραγματοποιώντας πλέον πτήσεις και προς μικρότερα ελληνικά νησιά, όπως Σαντορίνη, Μύκονο ή Κάρπαθο και μάλιστα αυτές, όπως είχε αναφέρει, δεν ήταν, ως συνήθως, μόνον μία φορά την εβδομάδα, αλλά, για παράδειγμα, προς τη Σαντορίνη υπήρχαν έξι πτήσεις της εβδομαδιαίως.

Ο ίδιος είχε προσθέσει πως έχει αποδώσει και η προσπάθεια να προσφέρονται πτήσεις της εταιρείας για την Ελλάδα για μια μακρύτερη χρονική περίοδο, δηλαδή από το Πάσχα μέχρι τον Νοέμβριο.

Στις δηλώσεις του ο διευθυντής της «Niki» είχε αναφέρει πως για την εταιρεία του ο αριθμός των κρατήσεων για την Ελλάδα σημείωνε συνεχή πτώση μετά το 2006 και μια αναστροφή υπήρξε το 2013, όταν ο αριθμός των κρατήσεων επανήλθε στο επίπεδο του 2006, ενώ για το 2014, ήδη από τις αρχές του χρόνου οι κρατήσεις είχαν υπερβεί τον περυσινό αριθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση