GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαντσίνι: Σημαντική νίκη για την Ίντερ

Ικανοποιημένος ήταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από την εμφάνιση της Ίντερ κόντρα στην Κιέβο. Οι «Νερατζούρι» επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρα...


Ικανοποιημένος ήταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από την εμφάνιση της Ίντερ κόντρα στην Κιέβο.
Οι «Νερατζούρι» επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρας της ομάδας της Βερόνα με γκολ των Κόβατσιτς και Ρανόκια, με τον Ιταλό τεχνικό να παρουσιάζεται ευχαριστημένος, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.
«Είναι μία σημαντική νίκη και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Η Κιέβο ήταν πολύ καλά στημένη και πειθαρχημένη στο γήπεδο. Δεν άφηνε χώρο στους παίκτες μου. Παρά τις όποιες δυσκολίες όμως, καταφέραμε να νικήσουμε και μάλιστα χωρίς να δεχθούμε κάποιο γκολ. Είμαι ικανοποιημένος. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε και άλλο ώστε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα», είπε ο 50χρονος προπονητής που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σύστημα που χρησιμοποιεί.
«Αυτή τη στιγμή, το 4-3-1-2 είναι η καλύτερη διάταξη για την ομάδα. Πιστεύω πως αφού δεν έχουμε καθαρά εξτρέμ στην ομάδα, με αυτό το σύστημα θα είμαστε πιο επικίνδυνοι και ισορροπημένοι» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ίντερ που τόνισε ότι ο Γκάρι Μεδέλ παίζει σημαντικό ρολό στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.
«Η ομάδα βελτιώνεται αμυντικά. Αργά αλλά σταθερά. Η άμυνά μας τα πήγε εξαιρετικά ενάντια στην Κιέβο. Ο Μεδέλ για παράδειγμα έτρεχε και μάρκαρε συνεχώς. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς», δήλωσε ο Μαντσίνι που τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ικάρντι, Γκουαρίν και Κόβατσιτς.
«Ο Ικάρντι είναι ένας νέος επιθετικός με τεράστια ποιότητα. Θα δουλέψουμε μαζί και θα βελτιωθεί κι άλλο. Ο Γκουαρίν είναι ένας έμπειρος και η κλάση του φαίνεται στο γήπεδο. Όσο για τον Κόβατσιτς, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας πολύ καλός χαφ. Είναι ακόμη νέος και πρέπει να μάθει να αμύνεται, αλλά πραγματικά, με βάση τα στοιχεία που έχει δείξει, μπορεί να γίνει ένας πλήρης παίκτης», κατέληξε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση