GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση παραδέχεται ότι δεν υπάρχει, αυτή τη στιγμή, προεδρική πλειοψηφία...

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει προεδρική πλειοψηφία, ωστόσο υπάρχει δυναμική για την διαμόρφωσή της μέχρι τις κρίσιμες ψηφοφορίες» έλεγε πη...

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει προεδρική πλειοψηφία, ωστόσο υπάρχει δυναμική για την διαμόρφωσή της μέχρι τις κρίσιμες ψηφοφορίες» έλεγε πηγή του Μεγάρου Μαξίμου αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Η ίδια πηγή έλεγε ότι η δυναμική διαμορφώνεται ήδη στην κοινωνία που δεν επιθυμεί εκλογές και ότι αυτό θα επηρεάσει και τους βουλευτές. Ακόμη και για τους βουλευτές που με τις δηλώσεις τους έχουν αυτοδεσμευτεί κατά της προεδρικής εκλογής έλεγε ότι «αυτά μπορούν να αλλάξουν». Στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης με δημοσιογράφους η κυβερνητική πηγή είπε ότι «μέχρι την προεδρική εκλογή δεν θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της Τρόικας και τα μέτρα που θα την συνοδεύσουν και ότι η συμφωνία θα υπάρξει μεταξύ 5-10 Ιανουαρίου εάν βεβαίως εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».
Η ίδια πηγή εξηγούσε πάντως ότι η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας είναι καλυμμένες μέχρι το τέλος Φεβουραρίου. Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί με άδεια ταμεία σε περίπτωση που έχουμε πρόωρες εκλογές και κερδίσει απλά συμφώνησε προσθέτοντας ότι «αυτό είναι ένα απευκταίο ενδεχόμενο για την χώρα».
Ο συνεργάτης του πρωθυπουργού τοποθετήθηκε και επάνω στην τελευταία πρόταση του κ. Γιώργου Παπανδρέου «να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να συγκροτηθεί ευρύτερη κυβέρνηση για να κάνει την διαπραγματευση με ταυτόχρονο ορισμό ημερομηνίας πρόωρων εκλογών» και απάντησε ότι «ας τοποθετηθεί πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά βλέπουμε, θα είναι όμως διπλή κωλοτούμπα από τη πλευρά του».
Πάντως εμφανιζόταν αισιόδοξος και έλεγε ότι στην ιστορία έχουν υπάρξει σημαντικές ανατροπές και έφερνε σαν παράδειγμα την τελευταία εκλογή Σρέντερ στην Γερμανία αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμη και στο «απευκταίο σενάριο» των πρόωρων εκλογών το παιχνίδι δεν είναι χαμένο για την κυβέρνηση.

7 σχόλια

  1. ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΤΔ, ΑΣ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

    ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί με άδεια ταμεία σε περίπτωση που έχουμε πρόωρες εκλογές και κερδίσει απλά συμφώνησε προσθέτοντας ότι «αυτό είναι ένα απευκταίο ενδεχόμενο για την χώρα».

    ΘΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.000.000 € προσφερουν στους βουλευτες για να ψηφισουν εναν συγκεκριμενο προεδρο της δημοκρατιας
    Οι Αλητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην περίπτωση μας λέγεται DEFAULT & ESCAPE (όχι EXIT).

    ESCAPE από τα δεσμά των ηλιθίων που ψηφίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ ξερά να πω ΟΤΙ και πρόεδρο να βγάλουν (οι άβουλοι) η και δεν βγει Η είναι η δεν είναι μέσα στην κυβέρνηση ο Σμαροβελιζέλος η οι Συριζεοι...Αν δεν πληρώσουν οι 565 ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που κατέχουν το 50% του ΑΕΠ, ΚΑΙ αν δεν αλλάξει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε 5-6 μήνες θα έχει ΟΛΗ η ΕΥΡΏΠΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΤΖΙΧΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ...

    Στην Ελλάδα πλέον δεν υπάρχουν ΜΕΓΑΛΕΣ καταθέσεις, διότι αν είναι νόμιμες ΣΊΓΟΥΡΑ θα είναι στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ μαζί με της παράνομες... σαν του ΜΕΛΑ της 400.000 χιλιάδες ..της θυμάστε Η όχι;;;

    και Αυτά που λένε ο Αδωνις ΚΑΙ κάτι ΣΑΙΤ του ΣΑΜΑΡΑ σαν το Αντινιους δεν τρομάζουν πια κανένα .. οι μικρές καταθέσεις του κόσμου ΔΌΘΗΚΑΝ στην υπέρ φορολόγηση και για να συντηρηθούν τα άνεργα άτομα ΜΈΣΑ στης οικογένειες...

    ΣΤΟ ΣΎΡΙΖΑ είναι ΜΑΛΑΚΕΣ τι θέλουν; να πάρουν το κουτάκι που κάνει ΤΙΚ ΤΑΚ;;; δεν τους βλέπω ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ να
    το θέλουν και πολύ ...Πιο καθαρές θεωρό της θέσης του Κ.Κ.Ε και της Χ.Α που λένε ρίξει ΤΏΡΑ και όπου βγει ..

    ΑΡΜΑΤΟΛΟΊ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ μαζί θα κάνουν την ταραχή ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ όπως ΠΆΝΤΑ θα φαγωθούν ΜΕΤΆΞΙ ΤΟΥΣ ...

    Ας φροντίσουμε ΛΟΙΠΌΝ ΌΛΟΙ ΠΡΏΤΑ τα σπίτια μας , και ετοιμαστείτε για το ξεκαθάρισμα που θα είναι βίαιο ...

    Οι βολεμένοι (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) όσοι πιαστούν θα σφαχτούν ΧΩΡΙΣ κανένα οίκτο...

    ΟΙ ΣαμάραςβΕΝΙΖΕΛΟΙ νομίζετε ότι είναι ΜΑΛΑΚΕΣ????... ξέρουν ότι αν θα πουν σε κάτι ΝΤΑΒΡΙΔΕΣ τα γαλόνια και μισθοί ΤΕΛΟΣ,ΣΥΝΤΑΞΗ στα 62 ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ !!διότι πρώτα θα πρέπει δίνουμε τα τόκοχρεολύσια ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΎΝ ΕΥΚΟΛΑ?? ΤΌΤΕ θα δείτε ΝΤΑΟΎΛΙΑ..

    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ το 10% ΠΕΡΝΟΎΝ συντάξεις 1.500 ευρώ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ όλοι μπάστοι, δικαστές και καραβανάδες ...

    ΑΛΛΑ αυτά δεν τα ΛΕΕΙ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ...λέει ΜΌΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... όλοι αυτοί έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο διότι ΟΥΤΕ ο Θεός τους ενδιαφέρεται να αγοράσει ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ ΧΑΜΠΆΡΙ..

    Οι βίαιες ηδονές ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ έχουν ΠΑΝΤΑ βίαιο τέλος...ας αφήσουν λοιπόν τα εκφοβιστικό λόγια..Ο φόβος έχει κάποια χρησιμότητα, η δειλία όμως δεν έχει καμία ΚΑΙ Οι δειλοί πεθαίνουν πολλές φορές πριν το θάνατό τους... ΕΕΕΕ δεν είμαστε όλοι δειλοί .... κάποιοι θα αυτοθυσιαστούν ΏΣΤΕ ΝΑ γίνει το μεγάλο ΑΛΜΑ ..
    ---------------------------------

    Οι άνθρωποι που πρέπει να φοβάσαι δεν είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί σου, αλλά αυτοί που διαφωνούν μαζί σου και φοβούνται να σου το πουν.
    Ναπολέων Βοναπάρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι που εξορυξαν τα ματια των ανθρωπων τουs μεμφονται γιατι ειναι τυφλοι!!!!!!!!!!!!βλεπε περιστεροχεσμενεs κουραδεs του κλανωλαωs....valari tsampieri gkatsoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση