GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφού δε το σηκώνετε τι το πίνετε: Ήπιαν για τα Χριστούγεννα και προσπάθησαν να...

Οι δύο άνδρες, 39 και 44 ετών, αποφάσισαν να πιούν ένα ποτό για την γέννηση του Θεανθρώπου, όμως, δεν έμειναν εκεί... Να βιάσο...



Οι δύο άνδρες, 39 και 44 ετών, αποφάσισαν να πιούν ένα ποτό για την γέννηση του Θεανθρώπου, όμως, δεν έμειναν εκεί...
Να βιάσουν την σερβιτόρα στο μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν για τα Χριστούγεννα προσπάθησαν δύο άνδρες στη Δράμα, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Μάλιστα, άνοιξαν πυρ κατά του μαγαζιού, όταν η υπεύθυνη τους έδιωξε!
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος οδήγησε την 26χρονη σερβιτόρα, νιγηριανής καταγωγής, σε διπλανή αίθουσα και με την άσκηση σωματικής βίας αποπειράθηκε να τη βιάσει! Η 26χρονη αντιστάθηκε και η υπεύθυνη του καταστήματος τους έδιωξε άρον άρον.

Λίγο αργότερα, όμως, οι δράστες επέστρεψαν στο μπαρ και, έχοντας μαζί τους μια κυνηγετική καραμπίνα, πυροβόλησαν δύο φορές, ευτυχώς, χωρίς να τραυματίσουν κάποιον!
Η Αστυνομία ενημερώθηκε και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, στην περιοχή του Δοξάτου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν η καραμπίνα και φυσίγγια, ενώ οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση