GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ίσως κάνουμε κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο»

Στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή ίσως προχωρήσει τον Ιανουάριο η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο ιταλός ...

Στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή ίσως προχωρήσει τον Ιανουάριο η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο ιταλός τεχνικός, αναίρεσε πρόσφατες δηλώσεις του (πιθανόν λόγω του τραυματισμού κάποιων παικτών του), και είπε πως η «βασίλισσα» κοιτάζει κάποιους παίκτες για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, ανάμεσά τους και ο μέσος της Κρουζέιρο, Λούκας Σίλβα.

«Ίσως τελικά προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο. Θα αποφασίσουμε μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ενδιαφερόμαστε για τον Λούκας Σίλβα, αλλά δεν είναι ο μόνος παίκτης που κοιτάζουμε», είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης που στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χάμες και την πιθανότητα να αγωνιστεί στον προσεχές τελικό.

«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προλάβει τον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου Συλλόγων ο Χάμες. Πάντως, ακόμα και αν δεν μπορέσει να παίξει, έχουμε την ποιότητα για να καλύψουμε το κενό του», ήταν τα λόγια του 55χρονου τεχνικού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Τρίτη (9/12) την Λουντογκόρετς για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπινονς Λιγκ. Ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Χεσέ και ο Ιγιαραμέντι

«Ο Χεσέ θα πάρει κάποια λεπτά στο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς, αλλά δε θα ξεκινήσει βασικός. Δεν είναι ακόμη τελείως έτοιμος όμως στις αρχές του 2015 θα είναι στο 100%. Χρόνο συμμετοχής θα έχει και ο Ιγιαραμέντι, ο οποίος έχει αρχίσει να συνηθίζει τη θέση του στο κέντρο και τα πάει πολύ καλά», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και τέλος επισήμανε ότι ενάντια στους Βούλγαρους θα αγωνιστεί και ο Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο κάνει αυτά που κάνεις δεν πιστεύει ότι γίνονται. Είναι εκπληκτικός. Φανταστικός. Δε νομίζω ότι θα ξεκουραστεί κόντρα στη Λουντογκόρετς», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση