GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ανδρέας Βασιλόγιαννης μίλησε για όλα...

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ανδρέας Βασιλόγιαννης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Γιώργο Χελάκη για... -τους στόχους της ομάδ...



Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ανδρέας Βασιλόγιαννης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Γιώργο Χελάκη για...
-τους στόχους της ομάδας του: «Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει ό,τι καλύτερο μπορεί από κάθε αναμέτρηση. Έχουμε μεγάλους στόχους πλέον και γιατί όχι να κερδίσουμε την άνοδο στο τέλος. Ξέρει την κατηγορία ο προπονητής (Μπάμπης Τεννές). Είναι έμπειρος και μας βοηθάει πολύ».

-το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ομάδα του Βόλου: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αν και το έψαχνα. Είμαι χαρούμενος που το έβαλα και βοήθησα την ομάδα να νικήσει».

- τον προσωπικό του στόχο: «Ο στόχος ο δικός μου είναι να γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα κάνω ταμείο στο τέλος. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε κάτι καλό στο τέλος και γιατί όχι να φθάσουμε μέχρι την άνοδο στην Α’ Εθνική. Στον όμιλο μας έχουμε ιστορικές ομάδες που ξέρουν καλά την κατηγορία. Ηρακλής, Βόλο, Λάρισα, ανεξαρτήτως του ξεκινήματος που μπορεί να έχουν κάνει, είναι ποιοτικές ομάδες που ξέρουν καλά την κατηγορία».

- τον κόσμο: «Έχει δώσει βροντερό παρών. Ακούγαμε ότι ο κόσμος θα μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι, το περιμέναμε και είμαστε ευχαριστημένοι που επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά και θέλουμε να ανταποδώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση