GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε»

Από τον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί την τρίτη (9/12) η έκβαση του ματς με τη Μάλμε για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε ...


Από τον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί την τρίτη (9/12) η έκβαση του ματς με τη Μάλμε για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο ισπανός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο (συγκριτικά με τον τελευταίο καιρό) κόντρα στους Σουηδούς, ενώ παραδέχθηκε πως υπάρχει θέμα ψυχολογίας στους Πειραιώτες.
Αναλυτικά μίλησε για:

-το κλειδί της αναμέτρησης της Τρίτης: «Το κλειδί θα είναι να βάλουμε εμείς ένα περισσότερο γκολ από εκείνους. Είναι το πιο σημαντικό ματς καθώς περιμένουμε να δούμε αν θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Στο πρώτο παιχνίδι στην Σουηδία κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».
-το αν υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας, όπως είπε ο Μίτσελ μετά το ματς τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Μια νίκη θα βοηθούσε πολύ στην ψυχολογία μας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να είναι πεσμένο το ηθικό. Είμαστε στα κάτω μας, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Γι” αυτό πληρωνόμαστε. Αυτή άλλωστε είναι δουλειά μας».
-το αν μπορεί να βελτιωθεί άμεσα η απόδοση του Ολυμπιακού: «Μπορούμε και πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο από το πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε δείξει πολύ καλή απόδοση. Έχουμε κερδίσει ομάδες επιπέδου Γιουβέντους και Ατλέτικο. Έχουμε την πεποίθηση. Όσο για την ψυχολογία αύριο θα φανεί το τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Από αυτό εξαρτάται και το μέλλον μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».
-τη βοήθεια του κόσμου: «Γνωρίζουμε πως ο κόσμος θα είναι μαζί μας αύριο. Το έχουν κάνει και στις καλές και στις κακές στιγμές. Θα είναι εδώ, τους έχουμε ανάγκη, τους θέλουμε κοντά μας γιατί μόνο μαζί τους μπορούμε να καταφέρουμε. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη που ήδη μας έχουν δείξει μέχρι σήμερα».
-το δώρο που περιμένει ο Ολυμπιακός από την Ατλέτικο: «Εμείς δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα. Να κοιτάξουμε να κερδίσουμε γιατί αυτό εξαρτάται από εμάς. Εάν κερδίσει η Ατλέτικο θα είναι κάτι πολύ θετικό όμως εμείς δεν γίνεται και δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να σκεφτόμαστε το τι θα κάνουμε εμείς».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση