GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεϊμάρ: Θέλουμε όλα τα τρόπαια

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής Μπαρτσελόνα, πέρα από τον Μέσι, είναι ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «μπλαουγκράνα»...


Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής Μπαρτσελόνα, πέρα από τον Μέσι, είναι ο Νεϊμάρ.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «μπλαουγκράνα» έχει πετύχει 11 γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του σε δύσκολες στιγμές.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο διεθνής άσος παρουσιάστηκε σίγουρος ότι οι Καταλανοί μπορούν να κατακτήσουν όλους τους τίτλους που διεκδικούν τη φετινή σεζόν, ώστε να είναι απόλυτα επιτυχημένη η χρονιά.
«Μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Αν είμαστε απόλυτα έτοιμοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να παλέψουμε για όλους τους τίτλους», ανέφερε αρχικά ο Νεϊμάρ και στη συνέχεια μίλησε για τη δυναμική του ρόστερ της «Μπάρτσα»:
«Η ομόνοια που έχουμε είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της ομάδας. Προσωπικά βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, αλλά θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω περισσότερο τόσο τους συμπαίκτες μου όσο και τον σύλλογο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση