GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιλάμε για θράσος: Δείτε ποιος αρνείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ...

Εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα της Τράπεζας της Ελλάδας ζητάει ο Γιάννης Στουρνάρας με επιστολή του προς τον υπουργό Οικ...



Εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα της Τράπεζας της Ελλάδας ζητάει ο Γιάννης Στουρνάρας με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, που επί των ημερών του καθιερώθηκε ο ΕΝΦΙΑ, ζητάει απαλλαγή από αυτόν το φόρο για τα ακίνητα της Τράπεζας της Ελλάδας.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Capital, έστειλε και σχετική επιστολή προς τον Γ. Χαρδούβελη αιτιολογώντας ως εξής το αίτημα του:
- Η Τράπεζα της Ελλάδας πάντα εξαιρείται από τη φορολόγηση των ακινήτων
- Η Τράπεζα της Ελλάδας αποτελεί φορέα δημόσιου συμφέροντος
- Πολλά από τα κτίρια της Τράπεζας της Ελλάδας είναι ιστορικής σημασίας.

1 σχόλιο

  1. Ο Στουρνάρας με τον ΕΝΦΙΑ και ο Βενιζέλος με τον ΕΕΤΗΔΕ στέλνουν τη ΝΔ στο 10% και το Πασόκ στο 4% !
    Δεν ξεχνάμε τους φόρους, μαυρίζουμε όσους μας μαύρισαν τη ψυχή, ενώ εκείνοι δεν κάνουν καμία θυσία.

    Βλέπετε πως δουλεύουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ; Είναι αδίστακτοι. Μη ξεχνάτε ότι λαμβάνουν 6000 έως 9000 το μήνα, ενώ οι περισσότεροι Έλληνες βγάζουν αυτά τα χρήματα σε 1 χρόνο ή ένα 6μηνο, δουλεύοντας σαν σκλάβοι. Ξυπνάτε, Έλληνες. Μη δώσετε άλλη μια φορά μαχαιριά στους συμπατριώτες σας ψηφίζοντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή Ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση