GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαρός διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς

Στο «δόκανο» αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας νεαρός για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι εμπλεκόταν στην διακίνηση μεγάλω...


Στο «δόκανο» αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας νεαρός για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι εμπλεκόταν στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Η έρευνα στο σπίτι του, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.
Σε διάφορα δωμάτια, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένες τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 752,4 γραμμαρίων κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στον 26χρονο ένοικο, ο οποίος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και πώληση ναρκωτικών.
*** Ένας άλλος νεαρός, που έκανε την ίδια… «δουλειά» στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μεσολογγίου, έκρυβε την πραμάτεια του σε τρία… βάζα! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην Κατοχή Οινιάδων, έβγαλαν από αυτά 268 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ άλλα 7,5 γραμμάρια εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευασίες. Ο 28χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση