GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρίτσας: Στημένα τα επεισόδια

Φαινόμενα προκλητής έντασης στις χθεσινές κινητοποιήσεις, κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας σήμερα στη συζ...


Φαινόμενα προκλητής έντασης στις χθεσινές κινητοποιήσεις, κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας σήμερα στη συζήτηση του προϋπολογισμού.
«Χθες είχαμε φαινόμενα προκλητής έντασης. Σας προειδοποιούμε. Όχι μόνο σας παρακολουθούμε σε αυτή τη συστηματική σας δημιουργία τεχνητής έντασης και δεν πρόκειται εμείς να γίνουμε τα θύματά της, αλλά δεν πρόκειται να αποδεχθούμε στημένα επεισόδια. Και χθες είχαμε τέτοια. Και δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς απέναντι σε μια τέτοια διολίσθηση. Έγινε προσπάθεια να δημιουργηθούν εντάσεις ακόμη και στις ειρηνικές κινητοποιήσεις δεκάδων χιλιάδων πολιτών και έπεσαν στο κενό. Η κυβέρνηση θέλει να δείχνει ως πρόσωπο τη βία και την καταστολή», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε και στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. «Αν διακατέχεστε από το σύνδρομο του Ιαβέρη στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, να ξέρετε ότι ο Ιαβέρης, ως τραγικό πρόσωπο, έφτασε στο όριο της αυτογνωσίας, με τη γνωστή κατάληξη. Έπεσε στον Σηκουάνα και υπέβαλε τον εαυτό του στην εξαφάνιση για να μείνει στην ιστορία η μετάνοιά του. Επιτέλους δεν μπορείτε να είστε ταυτόχρονα, τόσο επικίνδυνοι, τόσο ελαφρόμυαλοι και τόσο ανάλγητοι», είπε ο κ. Δρίτσας.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση