GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αντίο» Πανιωνίου σε Τερεζόπουλο

Το τέλος στην συνεργασία του Πανιωνίου με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο μπήκε και επίσημα, μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανέρ...


Το τέλος στην συνεργασία του Πανιωνίου με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο μπήκε και επίσημα, μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανέρυθροι».
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αποχαιρέτησε τον Έλληνα τεχνικό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον, ενώ όπως αναφέρεται, ένας απ’ τους λόγους είναι να επανέλθει η ψυχολογία στην ομάδα.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλο.
Η διακοπή της συνεργασίας με έναν προπονητή που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και έχει επιδείξει τεράστιο έργο στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, κρίνεται –δυστυχώς- επιβεβλημένη προκειμένου να επέλθει και αλλαγή στον ψυχολογικό τομέα.
Η πόρτα του συλλόγου μας, θα παραμείνει πάντα ανοικτή για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο για μελλοντική συνεργασία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση