GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για μπαρμπούτι σε Χανιά και Πρέβεζα

«Χοντρό» παιχνίδι γινόταν σε ένα καφενείο στα Χανιά, όπου οι θαμώνες το είχαν «στρώσει» στο μπαρμπούτι υπό το βλέμμα του 59χρονου ιδ...


«Χοντρό» παιχνίδι γινόταν σε ένα καφενείο στα Χανιά, όπου οι θαμώνες το είχαν «στρώσει» στο μπαρμπούτι υπό το βλέμμα του 59χρονου ιδιοκτήτη. Στο χώρο όπου έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι, κατασχέθηκαν –ούτε λίγο, ούτε πολύ- 5.375 ευρώ!
Οι έξι Έλληνες τζογαδόροι ηλικίας από 30 ως 83 χρόνων και ένας 34χρονος Αλβανός συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Αλλά και στην πόλη της Πρέβεζας, έξι Έλληνες θαμώνες ηλικίας από 29 ως 65 χρόνων είχαν πέσει με τα… μούτρα στο μπαρμπούτι στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι που είχε στηθεί στο καφενείο μιας 49χρονης. Όλοι μαζί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ το τραπέζι κατασχέθηκε μαζί με 1.000 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του και τα επίμαχα ζάρια.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του κ. Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

    Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κ. Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

    Είτε ο κ. Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

    Το «Success Story», που έγινε ΜΙΖΑ-Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ-Story!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των καταστροφέων της χώρας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση