GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τι καιρό θα έχει αύριο Πέμπτη - Που αναμένεται να ρίξει βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες που θα ενταθούν περαιτέρω από το απόγευμα της Πέμπτης στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότια...



Βροχές και καταιγίδες που θα ενταθούν περαιτέρω από το απόγευμα της Πέμπτης στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική Μακεδονία παροδικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια που από το απόγευμα πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: στην Ήπειρο παροδικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες που το απόγευμα στα νότια θα ενταθούν. Εξασθένηση των φαινόμενων τη νύχτα.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορείους βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα είναι ισχυρές αρχικά στην Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά και βαθμιαία την Εύβοια και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν περαιτέρω.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα είναι ισχυρές.
Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες που το απόγευμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν περαιτέρω.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Παρασκευή 12-12-2014
Καιρός: στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στη νοτιοανατολική χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές
και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείους με την ίδια ενταση. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Σάββατο 13-12-2014
Καιρός: στην ανατολική και νότια χώρα τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές το πρωί στην βόρεια Κρητη. Δτην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Κυριακή 14-12-2014
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 15-12-2014 και Τρίτη 16-12-2014
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από την Τρίτη σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και ενισχυμένοι βαθμιαία την Τρίτη σε 5 με 6, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση